logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

کارآفرین و کارشناس اقتصادی:

نیروی انسانی باانگیزه و کاردان ضامن موفقیت تولید داخلی است

نیروی انسانی باانگیزه و کاردان ضامن موفقیت تولید داخلی است
کارشناس اقتصادی گفت:نیروی کار به عنوان یک سرمایه طبیعی و یک دارایی فی نفسه و بالذات ارزشمند هستند و سرمایه انسانی برای موفقیت کارخانجات و شرکت‌های تولیدی نقش و اهمیتی حیاتی دارند که امروزه توجه به آنان رشد و بالندگی کشور را موجب می شود
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهندس خیری کارشناس اقتصادی و کارآفرین در گفتگو با کرج رسانه گفت: برای اینکه مدیران ما بتوانند یک واحد تولیدی وصنعتی موفق را اداره کنند باید به موارد متعددی توجه داشته باشند که ازجمله مهم ترین آنها سرمایه انسانی یا همان نیروی کار است که معتقدم اگر یک واحد تولیدی حتی در شرایط سخت بتواند نیروی انسانی کارآزموده و آموزش دیده و افرادی که به مجموعه تعلق خاطر دارند را گرد هم بیاورد می توان گفت ۵۰ درصد مسیر موفقیت را طی کرده چراکه می توان سخت ترین کارها را با نیروی انسانی با انگیزه و کاردان گسترش و گشایش دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرج رسانه,

این کارشناس اقتصادی افزود:نیروی کار به عنوان یک سرمایه طبیعی و یک دارایی فی نفسه و بالذات ارزشمند هستند و سرمایه انسانی برای موفقیت کارخانجات و شرکت‌های تولیدی نقش و اهمیتی حیاتی دارند که امروزه توجه به آنان رشد و بالندگی کشور را موجب می شود.

,

این کارآفرین در ادامه گفت: مشتری مداری دومین موردی است که باید مورد توجه مدیران شرکت های تولیدی قرار گیرد و در دین مبین اسلام و بین کاسب های قدیمی هم هست که می گویند حق همیشه با مشتری است و پیدا کردن مشتری راه و روشی دارد که در حال حاضر به صورت علمی انجام می شود و نیازمند کارشناسی بازار است.

,

وی در پایان گفت: این مشتری ها هستند که باعث رونق کارخانه و واحد های تولیدی می شوند و می توانند یک کارخانه را دائم در حال کار ببینند یا کارخانه را از کار بیندازند و نباید از آنان غافل شد و به کیفیت مناسب در تولیدات داخلی اهمیت دهیم.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه