اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

حادثه در شهرک صنعتی شیراز؛

سقوط مرگبار ۲ کارگر در مخزن مواد شیمیایی

سقوط مرگبار ۲ کارگر در مخزن مواد شیمیایی
دو کارگر در شهرک صنعتی شیراز بر اثر سقوط به داخل مخزن محلول شیمایی جان خود را از دست دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شیرازه، روز گذشته دو نفر از کارکنان یک کارخانه در شهرک صنعتی شیراز با سقوط در مخزن محلول شیمیایی جان خود را از دست دادند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شیرازه,
 
,
بنیانی فرمانده آتش نشانان اعزامی در رابطه با جزئیات این حادثه گفت: در پی تماس کارگران کارخانه شست و سوی ظروف پالایشگاهی با سامانه 125 مبنی بر وقوع حادثه سقوط دو نفر از کارکنان در مخزن مواد شیمیایی، ستاد فرماندهی آتش نشانی شیراز، ساعت 15:34 روز گذشته زنگ ایستگاه 16 را به صدا درآورد و نیروهای امداد و نجات از ایستگاه 16 و تیم کمکی از ایستگاه 17 را نیز بلافاصله بسوی محل حادثه در شهرک صنعتی، روانه کرد.
,
 
,
به گفته فرمانده آتش نشانان محل حادثه کارخانه شست و وشوی ظروف پالایشگاهی واقع در شهرک صنعتی بود که ظروف پالایشگاهی را در مخزن نیتروژن مایع با دمای 360 درجه زیر صفر ریخته و بعد از انجماد پاکسازی می نمایند.
,
 
,
وی افزود: یک نفر از مهندسین جوان کارخانه که متوجه چسبیدن یکی از ظروف به دیواره مخزن می شود، برای جداسازی ظرف وارد مخزن شده که در همان لحظات اولیه کاملا منجمد شده و به داخل مخزن سقوط می کند.به دنبال مشاهده این حادثه توسط مهندس دیگر حاضر در صحنه، وی برای کمک به همکار خود وارد مخزن می شود که او نیز به محض ورود دچار صانحه مشابه شده و به درون مخزن سقوط می کند.
,
 
,

بنیانی ادامه داد: به محض رسیدن نیروهای عملیاتی به محل حادثه مشاهده شد که افراد حاضر در محل بوسیله جرثقیل موجود مخزن نیتروژن مایع را واژگون و تخلیه کرده اند و دو فرد مذکور را به صورت کاملا منجمد و بی حرکت به بیرون مخزن انتقال دادند، آتش نشانان نیز با انجام اقدامات اولیه متوجه مرگ هر دو جوان در همان لحظات اولیه بروز حادثه شدند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه