logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

برنامه های شاخص دهه اول محرم در گنبد اعلام شد؛

فعالیت ۱۶۰ هیات مذهبی در گنبد/ آیین های عزاداری ساماندهی می شوند

فعالیت ۱۶۰ هیات مذهبی در گنبد/ آیین های عزاداری ساماندهی می شوند
مهمترین برنامه های شاخص دهه اول محرم در شهرستان گنبد گاووس مشخص گردید و مسئولین امر تصمیم بر این گرفتند که آیین های عزاداری در این شهرستان به جزء شب های تاسوعا و عاشورا، قبل از ساعت 23 به اتمام برسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسب های مذهبی که صبح امروز در دفتر امام جمعه گنبدکاووس برگزار شد، مسئولین امر در برگزاری و هدایت آیین های مذهبی در شهرستان گنبد، مصوب کردند که هیات های عزاداری بدلیل رعایت حقوق شهروندی و جلوگیری از بی نظمی های عزاداری ها در ایام محرم امسال به جزء شب های تاسوعا و عاشورا، آیین های عزاداری را می بایست راس ساعت ۲۳ به پایان برسانند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,

همچنین در این جلسه مقرر شد در نخستین جمعه ماه محرم همزمان با سراسر کشور مراسم شیرخوارگان در امام زاده یحیی بن زید علیه السلام برگزار و همچنین در روز ششم محرم نیز همایش احلی من العسل در مصلی امام جعفر صادق علیه السلام برپا شود.

,

گفتنی است، حجت الاسلام و المسلمین "ترابی" امام جمعه گنبدکاووس هم در این جلسه خواستار ساماندهی مراسم روز عاشورا و همچنین برپایی اقامه باشکوه نماز ظهر عاشورا در امام زاده یحیی بن زید علیه السلام شد.

,

بر اساس این گزارش، شهرستان گنبد کاووس در شرق استان گلستان بالغ بر 160 هیات مذهبی دارد که در ایام مختلف مذهبی، مشغول به فعالیت هستند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه