logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه نیشابور:

اقتدار موشکی ناشی از مسئولیت پذیری جوانان بود

اقتدار موشکی ناشی از مسئولیت پذیری جوانان بود
امام جمعه نیشابور گفت: امروز اگر کشور در صنایع موشکی در اقتدار است برای آن است که امثال تهرانی مقدم ها احساس مسئولیت کردند که ما باید این احساس مسئولیت را باید در رگ های جوانان رسوخ دهیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عطارنیوز، حجت الاسلام یعقوبی امام جمعه نیشابور در مراسم نواخته شدن زنگ مهر حسینی که یکم مهرماه در مدرسه کوثر نیشابور برگزار شد گفت: هفته دفاع مقدس است و روزی که در 31شهریور59صدام به ایران حمله کرد عده زیادی آماده دفاع شدند، مجموع کسانی که به جبهه ها رفتند حدود دو میلیون بود و سی و سه میلیون نفر دیگر در خانه بودند، نکته مهم این است اگر بتوانیم مدرسه و کتاب را الگوی حسینی قرار دهیم جامعه ما حسینی می شود و فرهنگ شهادت را می شناسند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عطارنیوز,

 

,

وی افزود: دو میلیون نفری که به جنگ رفتند انسان هایی بودند که احساس مسئولیت کردند و نمی توانستند ببینند دشمن حمله کرده و در جای خود آرام بنشینند، اگر می خواهیم جوانان در خدمت جامعه باشند باید احساس مسئولیت را در آنها زنده کنیم.

,

 

,

یعقوبی گفت: با دست خالی در دفاع مقدس رزمندگان به مبارزه می پرداختند اما احساس می کردند باید کاری بکنند و خود را به آب و آتش می زدند تا راهی برای غلیه بر دشمن بیابند.

,

 

,

وی بیان کرد: امروز اگر کشور در صنایع موشکی در اقتدار است برای آن است که امثال تهرانی مقدم ها احساس مسئولیت کردند و این احساس مسئولیت را باید در رگ های جوانان رسوخ دهیم.

,

 

,

وی ادامه داد: ایران سرچشمه مسئولیت پذیری و آزادی خواهی است، در اسلام امر به معروف و نهی از منکر را برای ترویج خوبی و مبارزه با بدی ها گذاشتند که این همان احساس مسئولیت است.

,

انتای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه