logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس اداره تبلیغات اسلامی گناباد:

منبر رسانه ای موثر در تبیین فرهنگ عاشوراست/ بالغ بر 150نفر در شهرستان گناباد مشغول به کار تبلیغ هستند

منبر رسانه ای موثر در تبیین فرهنگ عاشوراست/ بالغ بر 150نفر در شهرستان گناباد مشغول به کار تبلیغ هستند
رئیس اداره تبلیغات اسلامی گناباد گفت:ماه محرم همچون دانشگاهی است که در این دانشگاه درس وفاداری،اخلاق و دینداری تدریس میشود و در این ماه هیچ ابزاری به اندازه منبر تأثیرگذار و بصیرت افزا نیست .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام محمدرضا رحمانی در گفتگو با ندای گناباد ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدا... الحسین(ع) گفت: اداره تبلیغات اسلامی درآستانه مراسمات مناسبتی تبلیغی از قبیل ایام محرم، فاطمیه، رمضان و امثالهم، مبلغین را سازماندهی و برحسب نیاز و به تناسب تقاضای صورت گرفته، به مناطق مختلف ارسال میکند که بیشترین تعداد اعزام نیز مربوط به ماه محرم است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حجت الاسلام محمدرضا رحمانی در گفتگو با , ندای گناباد,  ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدا... الحسین(ع) گفت: اداره تبلیغات اسلامی درآستانه مراسمات مناسبتی تبلیغی از قبیل ایام محرم، فاطمیه، رمضان و امثالهم، مبلغین را سازماندهی و برحسب نیاز و به تناسب تقاضای صورت گرفته، به مناطق مختلف ارسال میکند که بیشترین تعداد اعزام نیز مربوط به ماه محرم است.,

 

,

رئیس اداره تبلیغات اسلامی گناباد با اشاره به اینکه امسال بالغ بر 150نفر در شهر و روستا به کار تبلیغ مشغول هستند، اظهار داشت: ممکن است در یک منطقه برحسب تعداد مساجد ونیاز آنجا چند مبلغ ارسال شود که این مساله هیچ تداخلی در کار مبلغین ایجاد نمیکند، به طور مثال برای مناطقی نظیر بیلند، مند و روشناوند به دلیل افزایش نیاز و تقاضا چندین مبلغ مشغول به کار تبلیغ هستند والبته در این مدت اداره تبلیغات نیز نظارت کمی و کیفی روی این مساله دارد.

,

 

,

حجت الاسلام رحمانی در خصوص هیئت های مذهبی شهرستان نیز افزود: از آنجا که بیشترین فعالیت های هیئت های مذهبی مربوط به ماههای محرم و صفر است، لذا در جلسه ای که چند روز گذشته در مسجد جامع رهن با دعوت از سخنران استانی و مسئولین هیئت ها برگزار گردید، نکات لازم بیان شد و انتظار میرود که جهت هرچه بهتر انجام شدن مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان،تمامی هیئت ها همکاری شایسته ای را داشته باشند و از بدعت هایی که دشمنان اسلام به تبلیغ آنها می پردازند، اجتناب کنند.

,

 

,

وی ضمن تأکید بر شعور حسینی در کنار شور حسینی تصریح کرد: برای جامعه ما باید درسهای عاشورا به خوبی تبیین شود که از جمله آن میتوان به مسأله امر به معروف و نهی از منکر، اقامه نماز اول وقت، ایستادگی در مقابل ظلم و ستم زمانه، وفاداری، اطاعت از امام زمان و گوش به فرمان ولی فقیه بودن اشاره نمود ولذا اگر محرم و هیئت امام حسین(ع) خروجی مطلوب را نداشته باشد،به اهداف خود نرسیده ایم.

,

 

,

رئیس اداره تبلیغات اسلامی گناباد در خصوص تأثیر منبر و نقش آن در بصیرت افزایی جامعه اظهار داشت: ماه محرم همچون دانشگاهی است که در این دانشگاه درس وفاداری،اخلاق و دینداری تدریس میشود و در این ماه هیچ ابزاری به اندازه منبر تأثیرگذار و بصیرت افزا نیست وبا وجود توطئه ها و کارشکنی های دشمنان اسلام، شاهد آن هستیم که همچنان منبر بر دلها و قلوب مردم حکومت میکنند و همچون رسانه ای است که در تبیین فرهنگ عاشورایی نقش بسزایی دارد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه