logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رییس هیات موتورسواری دلیجان اعلام کرد:

برگزاری مسابقات اتومبیلرانی اسلالوم در دلیجان

برگزاری مسابقات اتومبیلرانی اسلالوم در دلیجان
رییس هیات موتور سواری و اتومبیلرانی شهرستان دلیجان گفت: نخستین دوره مسابقات اتومبیلرانی در بخش اسلالوم (مهارت ) در دلیجان برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا حسنی، رییس هیات موتور سواری و اتومبیلرانی شهرستان دلیجان در گفتگو با پیام دلیجان گفت: بزودی نخستین دوره مسابقات اتومبیلرانی در بخش اسلالوم ( مهارت ) در مجموعه ورزشی آزادی دلیجان برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام دلیجان,

حسنی با اشاره به اینکه این مسابقات در دو بخش آقایان و بانوان برگزار می شود اظهار کرد: این مسابقات در کلاس های ۱۵۰۰ ، ۱۸۰۰ سی سی و آزاد برگزار خواهد شد.

,

وی ادامه داد: دور مارشال، رژه موتورسواری، حرکات نمایشی توسط علی حسنی قهرمان این رشته و دیگر موتورسواران این هیات از برنامه های حاشیه ای این دوره مسابقات خواهد بود.

,

«اِسلالوم» یکی از اصول و یا پایه اتومبیلرانی است که باعث افزایش مهارت فردی می شود، بنابراین در نگاه کلی اسلالوم به مسابقه ای گفته می شود که تمامی رانندگان شرکت کننده به صورت انفرادی طی مسیری که از قبل طرح ریزی شده است به مسابقه می پردازند، در این مسابقه شرکت کنندگانی که بتوانند با کوتاه ترین زمان ممکن و کمترین خطا، مسیر مشخص شده را طی کنند، رتبه های اول تا سوم را به دست می آورند. 

,

این نوع از مسابقه مارپیچ است که به صورت تک نفره و در یک مسیر که با مانعی طراحی شده است، انجام می شود و ملاک موفقیت در آن مانور خوب بین موانع و سرعت مناسب در عبور از آنهاست، به طوری که مسیر در بهترین زمان و کمترین خطای ممکن طی شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه