logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تبلیغ تک فرزندی با پول بیت المال در روزنامه اطلاعات

تبلیغ تک فرزندی با پول بیت المال در روزنامه اطلاعات
روزنامه اطلاعات در آخرین شماره خود قبل از تعطیلات عید فطر، با انتشار مطبی به ترویج تک فرزندی پرداخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از تبریز بیدار، در حالی که مقام معظم رهبری در سخنرانی های اخیر خود بارها بر بازنگری سیاست های تنظیم جمعیت و افزایش زاد و ولد برای جوان ماندن جمعیت کشور تاکید کرده اند، روزنامه اطلاعات در ضمیمه اجتماعی روز دوشنبه خود با انتشار مقاله ای با عنوان «بیشترین تعامل در خانواده های تک فرزند» به ترویج تک فرزندی پرداخت.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, تبریز بیدار, در حالی که مقام معظم رهبری در سخنرانی های اخیر خود بارها بر بازنگری سیاست های تنظیم جمعیت و افزایش زاد و ولد برای جوان ماندن جمعیت کشور تاکید کرده اند، روزنامه اطلاعات در ضمیمه اجتماعی روز دوشنبه خود با انتشار مقاله ای با عنوان «بیشترین تعامل در خانواده های تک فرزند» به ترویج تک فرزندی پرداخت.,

 

,

در این یادداشت که در صفحه شش این ویژه نامه منتشر شده است، آمده: «برخی افراد فکر می‌کنند آنها که تک فرزند هستند، در آینده دچار مشکل می‌شوند یا سلامت روانشان به خطر می‌افتد، اما اگر فقط به این دلیل می‌خواهید بچه دیگری به دنیا بیاورید، بهتر است بدانید در ۱۰ سال اخیر پژوهش‌هایی انجام شده که نشان داده تفاوتی در سلامت روان تک فرزندان با فرزندان اول هر خانواده نیست.»

,

 

,

نویسنده این یادداشت ادامه می دهد: «در خانواده‌های تک فرزند بیشترین تعامل بین فرزند و والدین برقرارست. این تعامل بسیار مهم است و نقش اساسی در رشد و سلامت روان کودک بازی می‌کند. تک فرزندان و والدینشان اوقات بیشتری را هنگام صرف و‌عده‌های غذایی، بازی و فعالیت‌های مشترک با هم می‌گذرانند.»

,

 

,

در ادامه این یادداشت آمده است:

,

تک فرزندان چون اغلب با بزرگ‌ترها سروکار دارند، مهارت‌های کلامی‌شان بیشتر است.
 تک فرزندان انسان‌های مسئولیت‌پذیرتری بار می‌آیند و چون توانمندی کلامی بهتری دارند، در مدرسه نیز اغلب موفق‌ترند.

,
,

درصد بالاتری از تک فرزندان در مقایسه با چند فرزندان به مدارج بالای علمی می‌رسند و در مدارج اجتماعی درجه بالاتری از مشاغل را کسب می‌کنند.

,

کمترین میزان کودک آزاری و مراجعه به مراکز سلامت روان در خانواده‌های تک فرزند دیده شده دلیل آن هم توجه، وقت وحوصله بیشتر وکمتر بودن تنش و استرس مادر است.

,

 

,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه