اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس اداره بهزیستی بردسکن:

مراکز نگهداری سالمندان نیازمند یاری خیرین است

مراکز نگهداری سالمندان نیازمند یاری خیرین است
رئیس اداره بهزیستی بردسکن گفت: با توجه به این که آمار سالمندی رو به افزایش است و مراکز نگهداری سالمندان جز با یاری خیرین نمی توانند خدمات مطلوب را ارائه کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد پور در گفتگو با صبح بردسکن، گزارشی از سرای سالمندان مهرگان بردسکن ارائه کرد و گفت: سرای سالمندان بردسکن در بهمن ماه سال 94 به همت مرکز خیریه امام حسین(ع)  در روستای کبودان که یکی از روستاهای کوهپیایه ای بردسکن می باشد تاسیس و در ابتدا پذیرای 16 سالمند بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  محمد پور در گفتگو با صبح بردسکن، گزارشی از سرای سالمندان مهرگان بردسکن ارائه کرد و گفت: سرای سالمندان بردسکن در بهمن ماه سال 94 به همت مرکز خیریه امام حسین(ع)  در روستای کبودان که یکی از روستاهای کوهپیایه ای بردسکن می باشد تاسیس و در ابتدا پذیرای 16 سالمند بود., صبح بردسکن,

 

,

وی بیان کرد: این مرکز به صورت هیئت امنایی اداره میشود و هم اکنون از 40 سالمند مرد و زن مراقبت و نگهداری میکنند و خدماتی نظیر خدمات پزشکی ،روان درمانی و روانپزشکی و همچنین فیزیوتراپی به سالمندان مستقر در مرکز ارائه میشود و سه پرستار به صورت تمام وقت و شبانه روزی در این مرکز حضور دارند .

,

 

,

محمد پور درباره تامین هزینه های این مرکز اظهار داشت: هزینه های مرکز نگهداری سالمندان بسیار زیاد است به طور مثال هزینه خرید ماشین لباسشویی برای این مرکز مبلغی بالغ بر 400 میلیون را در بر داشته است و به هر حال بخشی از هزینه های مرکز از طریق دریافت رایانه دولتی تامین میشود ولی بخش اعظم هزینه ها با کمک خیرین مخصوصا مرکز خیریه امام حسین(ع) تامین شده که در همینجا از مسئولین این موسسه خیریه و همچنین هیات امنای مرکز نگهداری سالمندان مخصوصا حاج علی صابری که با تمام توان وقت خود را صرف این مرکز میکند تشکر و قدر دانی میشود.

,

 

,

وی افزود: آمار سالمندی رو به افزایش است و  مراکز نگهداری سالمندان یاری خیرین محترم را میطلبد و مراکز نگهداری سالمند جز توجه خیرین نمی توانند خدمات مطلوب را ارائه کند و بحمد الله تاکنون خیرین محترم شهرستان بردسکن از هیچ کمکی دریغ نکرده اند و ان شاالله زین پس نیز شاهد کمک های نقدی و غیر نقدی این عزیزان باشم.

,

 

,

رئیس اداره بهزیستی بردسکن از فرزندان سالمندان مستقر در مرکز نگهداری سالمندان مهرگان و همچنین سایر عموم خواست تا با حضور و عیادت از این عزیزان زمینه دلگرمی را برای آنان فراهم آورده و از نظر ایجاد روحیه کمک حال آنان باشند.

,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه