اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

تذکر نماینده بابل به 4 وزیر/ پساب شهرک‌های صنعتی بابل به رودخانه‌ها سرازیر می‌شود

تذکر نماینده بابل به 4 وزیر/ پساب شهرک‌های صنعتی بابل به رودخانه‌ها سرازیر می‌شود
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی گفت: پساب کارخانجات تولیدی در شهرک‌های صنعتی از جمله شهرک صنعتی رجه بندپی شرقی و درازکلای بابلکنار به نهرها و رودخانه‌های منتهی به روستای بخش گتاب و بابلکنار سراریز می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از بلاغ، حسین نیازآذری در گفت‌وگو با خبرنگار با اشاره به تذکرات شفاهی وی به مسؤولان اجرایی کشور در جلسه مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در این جلسه به قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره وضعیت دانشگاه علوم پزشکی بابل تذکر دادم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, بلاغ,

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بابل نخستین دانشگاه علوم پزشکی شمال کشور است که در سایتی به مساحت حدود 50 هکتار با امکانات مناسب آموزشی، درمانی و بهداشتی به حدود یک‌میلیون و 500 هزار نفر از مردم استان مازندران خدمات‌دهی می‌کند و نیاز به توجه از لحاظ ارتقای ساختاری با توجه به سرمایه‌گذاری انجام شده دارد که باید در این زمینه چاره‌اندیشی شود.

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره اینکه پساب کارخانجات تولیدی در شهرک‌های صنعتی از جمله شهرک صنعتی رجه بندپی شرقی و درازکلای بابلکنار به نهرها و رودخانه‌های منتهی به روستای بخش گتاب و بابلکنار سراریز می‌شوند، تذکر داده شد، تصریح کرد: ضرورت دارد برای حفظ محیط زیست و سلامت مردم ضمن جلوگیری از اقدام فوق در احداث تصفیه‌خانه‌ها تسریع شود.

نیازآذری همچنین در تذکر به وزیر راه و شهرسازی گفت: مردم صبور جاده بابل به کیاکلا، گلوگا به فیروزجاه، گنج افروز به بابلکنار، زرگر شهر به دریاکنار و جاده بیشه‌سر به بهنمیر دچار مشکل هستند که در این زمینه تقاضای تسریع در عملیات اجرایی، تعریض و رفع نقاط حادثه‌خیز و رانشی را داریم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: سوال مردم از وزیر آموزش و پرورش این بود که با توجه به امکانات مناسب آموزشی در سایت مرکز تربیت معلم بابل علت عدم استفاده بهینه و ارتقای آن مرکز به دانشکده چیست؟
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه