logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس بهزیستی چابهار:

جمع آوری زباله گردها و معتادین سطح شهر نیازمند بودجه دولتی است

جمع آوری زباله گردها و معتادین سطح شهر نیازمند بودجه دولتی است
رئیس بهزیستی چابهار گفت: برنامه ریزی و آینده سازی زباله گردها و معتادین در زمینه شغلی و زندگی مرفه پیش زمینهٔ یک جامعه سالم است و شروع این فعالیت نیازمند بودجه دولتی می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن تاوانه در گفتگو با چهاربهاران اظهار کرد: در جلساتی که در خصوص مبارزه با مواد مخدر با چند تن از مسئولان استانی تشکیل شد مواردی در خصوص نیازهای مالی برای جمع آوری زباله گردها و معتادین چابهار عنوان شد که البته شاید چند کمپ موقت نتواند این معضل انسانی را حل کند.
وی افزود: علاوه بر این باید شهرداری و نیروی انتظامی حل این مشکل را بعنوان یک قضیه انسانی مهم در دستور کار قرار دارند، چابهار جای خالی یک اردوگاه ترک اعتیاد را احساس می کند.
وی ادامه داد: اگر نیروی انتظامی معتادین سطح شهر را به کمپ های ترک اعتیاد موقت بهزیستی تحویل دهد مسلمأ می توان کارهایی برای جلوگیری از افزایش این معضل اجتماعی انجام داد.
رئیس بهزیستی چابهار عنوان کرد: اردوکاه ترک اعتیاد در بسیاری از شهرها توسط شهرداری‌ها ساخته می شود زیرا این یک دغدغه شهری به شمار آمده ولی تاکنون این معضل در چابهار به دغدغه تبدیل نشده است که جای بسی بررسی دارد.
وی تصریح کرد: حتی اگر  شهرداری بتواند یک مکان را بعنوان اردوگاه اجاره کند نیز راضی کننده است تا با جمع آوری معتادین سطح شهر به یک معضل بزرگ شهری پایان داده شود.
وی خاطرنشان کرد: در اردوگاه های ترک اعتیاد به علت بزرگتر بودن مکان میتوان خدمات رسانی بیشتری به معتادان کرد چنانچه همین عملکرد در شهرهای دیگر کشور اجرایی شده و به خوبی جواب داده است.
وی تشریح کرد: ایجاد اردوگاه در شهر از شیوع بیماریهایی نظیر ایدز جلوگیری کرده و جامعه ای سالم را برای نسل های آینده ایجاد می کند.
انتهای خبر/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهاربهاران,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه