اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

کشتار دسته جمعی پرندگان در لاهیجان

کشتار دسته جمعی پرندگان در لاهیجان
رییس حفاظت محیط زیست شهرستان لاهیجان گفت: عده‌ای از متخلفین اقدام به نصب دام‌های هوایی غیرمجاز می‌کنند که باعث کشتار دسته جمعی پرندگان می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی امیری با توجه به شروع فصل مهاجرت پرندگان، مامورین اداره حفاظت محیط زیست لاهیجان و پاسگاه سرمحیط بانی امیرکلایه طی عملیات مشترکی در راستای جلوگیری از شکار و صید غیرمجاز در منطقه تحت مدیریت و حاشیه آن اقدام به جمع آوری 30 رشته دام هوایی کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی افزود: همه ساله عده‌ای از متخلفین اقدام به نصب دامهای هوایی غیرمجاز می‌کنند که باعث کشتار دسته جمعی پرندگان می‌شود، این در شرایطی است که نصب هر گونه تور هوایی براساس ضوابط وقوانین محیط زیست ممنوع است.

امیری خاطر نشان کرد: با توجه به اهمیت منطقه جمع‌آوری دام‌ها و عملیات مذکور می‌تواند تاثیر بسزایی در کاهش کشتار پرندگان داشته باشد.

رییس حفاظت محیط زیست شهرستان لاهیجان تصریح کرد: علاوه براینکه اداره حفاظت محیط زیست لاهیجان به دنبال برخورد قاطع با متخلفین است، در طی دو سال گذشته اقدامات موثری در زمینه حفاظت از عرصه‌های طبیعی با حفظ منافع جوامع محلی صورت گرفته است از جمله می‌توان به برگزاری نشست‌های توجیهی جهت جمع‌آوری دام‌ها در شهرستان لاهیجان اشاره کرد.

وی افزود: با توجه به تذکرات شفاهی در خصوص جمع‌آوری تورهای هوایی روز گذشته مشاهده شد که صاحبان آنها نیز در این مدت نسبت به جمع آوری داوطلبانه اقدام کردند.

,
,
,
,
,
,
,
,

ایسنا

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه