logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پاسخ قاطع دانشگاهیان گرمی به یاوه گوی های ترامپ علیه ایران

پاسخ قاطع دانشگاهیان گرمی به یاوه گوی های ترامپ علیه ایران
دانشگاهیان شهرستان گرمی با تجمع اعتراض آمیز، یاوه گویی های اخیر ترامپ علیه کشورمان را محکوم کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سیفار، به دنبال سخنان سخیف ترامپ، رئیس جمهور آمریکا علیه ملت ایران، دانشگاهیان شهرستان گرمی با تجمع اعتراض آمیز خود، اظهارات بی پایه و اساس را به شدت محکوم کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیفار,

 

,

در این تجمع که با حضور اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه ها برگزار شد، معترضان با سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر ترامپ و مرگ بر اسرائیل، انزجار خود را از یاوه گوی های ترامپ اعلام کردند.

,

 

,

بهروز اسکندرپور، رئیس دانشگاه پیام نور مرکز گرمی هم در حاشیه این تجمع گفت: مردم که پشتوانه اصلی انقلاب هستند قطعا نشان خواهند داد که هیچ توجه ای به این گزافه گویی ها و سخنان بی ربط ندارند و برای همیشه پشتیبان انقلاب و حافظان دستاوردهای انقلاب اسلامی هستند و با همبستگی بیشتر نسبت به قبل بخاطر سخنان بی پایه و اساس رئیس جمهور امریکا سرعت پیشرفت کشور را در سایه وحدت و همدلی شاهد خواهیم بود.

,

 

,

وی اظهار کرد: اقشار مختلف مردم علاوه بر اعتراض شدید به سخنرانی‌های نابخردانه‌ ترامپ درباره جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران با تجمع اعتراض آمیز در دانشگاه ها با اعلام همبستگی کاربران ایرانی در فضای مجازی هم با قرار دادن پرچم جمهوری اسلامی ایران و آرم مقدس سپاه پاسداران  به عنوان تصویر پروفایل در صفحات و اکانت های شخصی خود خوب عمل کردند و توجهات بسیاری را به حمایت خود اختصاص دادند.

,

 

,

در این تجمع دانشجویان با قرائت بیانیه و  سر دادن شعارهایی سخنان اخیر رئیس جمهور آمریکا را محکوم کردند.

,

 

,
,
,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
 
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه