logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

کوثری:کیفرخواست مهدی هاشمی به‌صورت عمومی منتشر شود

کوثری:کیفرخواست مهدی هاشمی به‌صورت عمومی منتشر شود
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از قوه قضائیه خواست تا کیفرخواست مهدی هاشمی به‌صورت عمومی منتشر شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، اسماعیل کوثری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به برگزاری دادگاه مهدی هاشمی گفت: انتظار ما از دادگاه این است که کیفرخواست آقای مهدی هاشمی را علناً منتشر کنند تا مردم در جریان اتهامات اقتصادی وی قرار بگیرند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
وی افزود: هرچند مهدی هاشمی اتهامات سیاسی بی‌شماری در پرونده خود دارد اما مهمترین دلیل برای دادگاهی شدن وی قطعاً اتهامات اقتصادی است که به‌عنوان مثال می‌توان به پرونده استات اویل و دادگاهی که در این زمینه برگزار شد اشاره کرد.
,
 
,
نماینده مردم تهران با بیان "امیدوار هستیم کیفرخواست آقای هاشمی رسماً منتشر شود" اظهار داشت: خوب بود که دادگاه وی علنی برگزار می‌شد و یا حداقل تعدادی از مردم یا نمایندگان مردم در این دادگاه حضور می‌یافتند که این اثر خوبی در جامعه می‌توانست داشته باشد و پس از آن مردم قضاوت نهایی خود را از اقدامات این فرد داشته باشند.
,
 
,
کوثری با بیان اینکه باید آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی اجازه بدهند که پرونده فرزندشان به‌شکل عادی در دادگاه بررسی و رسیدگی شود، تصریح کرد: اینکه تا به امروز دادگاه وی برگزار نشده قطعاً به‌دلیل فشارهای خارجی بوده است و این زیبنده قوه قضائیه نیست و خوشحال هستیم که امروز قوه قضائیه تصمیم سرنوشت‌ساز خود را در برگزاری دادگاه مهدی هاشمی گرفته و  انتظار است کیفرخواست نیز به‌صورت عمومی منتشر شود.
,
منبع: تسنیم
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه