logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بخشدار بخش مرکزی کیار:

تیم مدیریت بحران روستایی در روستاهای بخش مرکزی کیار تشکیل می شود

تیم مدیریت بحران روستایی در روستاهای بخش مرکزی کیار تشکیل می شود
بخشدار بخش مرکزی کیار از آمادگی روستاهای بخش مرکزی کیار برای تشکیل تیم های مدیریت بحران در روستاهای این بخش خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کیار بیدار قدیر ولی پور گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر روستاهای بخش مرکزی کیار روستاهایی نسبتا بزرگ، پر جمعیت و واقع در نقاط پر خطر و حادثه خیز هستند و متاسفانه از امکانات لازم برای مدیریت بحران و عملیات امداد و نجات برخوردار نیستند مقدمات لازم جهت تشکیل تیم های مدیریت بحران و امداد و نجات روستایی در روستاهای بزرگ بخش مرکزی کیار فراهم شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه در حال حاضر اغلب مشکلات روستاها آتش سوزی های مراتع گزارش می شود و متافانه امکانات مورد نیاز جهت مهار آتش سوزی ها در اختیار دهیاری ها وجود ندارد و اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نیز به واسطه گستردگی حوضه ماموریت نمی تواند در اتفاقات همزمان خدنمات لازم را ارائه دهد ادارات هلال احمر، حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی و آبخیز داری به شکل مشترک و با همکاری دهیاری ها نسبت به آموزش و تجهیز تیم مدیریت بحران روستایی در روستاهای بخش مرکز کیار اقدام می نمایند.

ولی پور افزود: در حال حاضر دهیاران  روستاهای دزک، سرتشنیز، خراجی، تشنیز و سلم از توابع بخش مرکزی کیار بدلیل جمعیت بالا و وسعت زیاد موظف به معرفی تیم های مدیریت بحران روستایی به بخشداری مرکزی کیار شده اند تا پس از بررسی شرایط متقاضیان حضور و فعالیت د تیم های مدیریت بحران روستایی جهت طی دوره آموزشی به هلال احمر شهرستان کیار معرفی شوند.

وی در ادامه بیان داشت: روستاهایی که موفق به تشکیل و آموزش تیم مدیریت بحران شوند بلا فاصله از طریق هلال احمر، اداره حفاظت محیط زیست و اداراه منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کیار مجهز به امکانات اولیه کنترل و مدیریت حوادث و بحران روستایی اعم از موتور برق، آتش کوب، کپسول آتش نشانی و سایر تجهیزات لازم می شوند.

بخشدار بخش مرکزی کیار در پایان گفت: اعضا تیم های مدیریت بحران روستایی از بدو تشکیل طی دوره های مختلف آموزش های لازم امداد و نجات و مبارزه با بحران را فرا می گیرند و پس از دریافت گکواهینامه های آموزشی به عنوان نیروی پاره وقت می توانند در هلال احمر فعالیت و حتی حقوق دریافت نمایند.

انتهای پیام/580ک

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کیار بیدار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه