logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

عضو کمسیون اجتماعی مجلس:

بی‌توجهی به ۲/۵میلیون زن سرپرست خانوار چالش جدی در جامعه ایجاد خواهد کرد

بی‌توجهی به ۲/۵میلیون زن سرپرست خانوار چالش جدی در جامعه ایجاد خواهد کرد
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، نبود تعامل بین سازمان های دولتی و عدم اجرای قانون برای رفع چالش های موجود در حوزه زنان را مانع مهم در مسیر رفع مشکلات این حوزه دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناخبر،  سمیه محمودی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، در واکنش به انتشار خبری از سوی معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده مبنی بر اینکه به زودی طرحی با سازمان‌های مردم نهاد در حوزه زنان و خانواده به منظور توان‌افزایی آنها در مقابله با آسیب‌های اجتماعی اجرا خواهند کرد، گفت: متاسفانه معاونت امور زنان و خانواده در ریاست جمهوری در جهت ارتقای جایگاه زنان در جامعه به طور ویژه نپرداخته است، شاید به این دلیل که مسئولان فعال در این حوزه نمی‌توانند به مشکلاتی که در این بخش وجود دارد، ورود پیدا کنند یا درگیری‌های حاشیه‌ای مانع از تحقق این مهم می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناخبر,

نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از عدم اجرای قوانینی که تاکنون برای بهبود حوزه زنان در کشور ایجاد شده است ادامه داد: در این مورد اگر قانون دارای اشکال بوده، باید در جهت اصلاح آن اقدام شود، یا اگر خلاء قانونی وجود دارد، باید قوانین مورد نیاز در این حوزه به تصویب برسد، اما وقتی قانون وجود داشته و حرکت موثری برای اجرای آن انجام نشود، خود عامل اصلی بروز این مشکلات می‌شود.

,

وی موازی‌کاری در برنامه‌ریزی برای رسیدگی به حوزه زنان و خانواده را از جمله موانع مهم در مسیر اجرای برنامه‌های مربوط به این بخش دانست و افزود: وجود مشکلاتی که زنان جامعه در پی عدم اجرای قانون با آن مواجه هستند، تنها به عملکرد یک سازمان برنمی‌گردد چراکه هم‌اکنون گروه‌ها و سازمان‌های مختلفی از سوی دولت برای ورود به این حوزه ایجاد شده‌اند، که خود عاملی در جهت روی زمین ماندن قوانین است، به این دلیل که آنها به جای اینکه برای رفع این مشکلات تعامل داشته باشند، ادعا می‌کنند که به تمام وظایف خود به خوبی عمل کرده‌اند و توپ را در زمین سازمان دیگری انداخته و طرف‌های مقابل را مقصر عدم بهبود شرایط در این حوزه می‌دانند.

,

محمودی با اشاره به تاثیر ورود سازمان‌های مردم نهاد در جهت رفع مشکلاتی که در حوزه زنان وجود دارد، تصریح کرد: متاسفانه سازمان‌های مردم نهاد آنطور که باید جایگاهی را در کشور به دست نیاورده‌اند، و هنوز جامعه به این سطح از باور نرسیده، که آنها می‌توانند به عنوان بازوهای دولت از جایگاه تعریف شده‌ای برخوردار باشند، بنابراین دولت باید در ایجاد این وجهه برای این سازمان‌ها وارد عمل شود.

, محمودی با اشاره به تاثیر ورود سازمان‌های مردم نهاد در جهت رفع مشکلاتی که در حوزه زنان وجود دارد، تصریح کرد: متاسفانه سازمان‌های مردم نهاد آنطور که باید جایگاهی را در کشور به دست نیاورده‌اند، و هنوز جامعه به این سطح از باور نرسیده، که آنها می‌توانند به عنوان بازوهای دولت از جایگاه تعریف شده‌ای برخوردار باشند، بنابراین دولت باید در ایجاد این وجهه برای این سازمان‌ها وارد عمل شود.,

این نماینده مردم درمجلس دهم، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون کمیسیون اجتماعی می‌تواند برای بازنگری نقش سازمان‌های مردم نهاد، در جهت رفع آسیب‌های اجتماعی موجود چه در حوزه زنان و خانواده و چه سایر بخش‌ها وارد میدان شده، و روند فعالیت آنها را به گونه‌ای قانونمند کند، که تمام بخش‌ها، جایگاه ویژه این سازمان‌ها در جهت مشارکت به منظور رفع مشکلات جامعه را بپذیرند.

,

وی با بیان اینکه رفع مشکلات زنان سرپرست‌خانوار باید در اولویت برنامه‌های معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری قرار بگیرد یادآور شد: هم‌اکنون زنان سرپرست‌خانوار، جمعیت دو و نیم میلیون نفری را در کشور تشکیل می‌دهند، که باید در گام اول برای توانمندسازی آنها به منظور اداره زندگیشان چاره‌اندیشی شود، چراکه اگر این افراد از خدمات بیمه‌ بهره‌مند نشده و مستمری هم نداشته باشند، با مشکلات بسیاری مواجه می‌شوند، که به خودی خود آسیب‌های اجتماعی بسیاری را به همراه خواهد داشت.

,

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از اعتیاد، کارتن خوابی، مشکلات روحی- روانی ناشی از اعمال تبعیض جنسیتی موجود در جامعه به عنوان مهم‌ترین آسیب‌های اجتماعی که زنان سرپرست‌خانوار را تهدید می‌کند یاد کرد و تاکید کرد: مسئولان باید اقداماتی که تاکنون دراین حوزه انجام شده، مورد بررسی قرار داده و موانعی که در مسیر تاثیرگذاری این برنامه‌ها وجود داشته را مشخص کنند، هرچند به دلیل گستردگی که این حوزه دارد، شاید نتوان برای تمام مشکلاتی که در آن وجود دارد، چاره‌اندیشی کرد، اما اگر هر بخشی عهده‌دار رفع یکی از این آسیب‌ها شود، بی‌تردید می‌تواند نتایج قابل قبولی را به همراه داشته باشد.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه