اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

افزایش 261 درصدی واردات خودروی لوکس

افزایش 261 درصدی واردات خودروی لوکس
با وجود تاکید دولت بر لزوم مدیریت منابع ارزی، واردات خودروهای لوکس خارجی به نسبت مدت مشابه در سال گذشته بیش از 2/5 برابر افزایش یافته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، کیهان در ستون خبرهای ویژه خود نوشت: بنابر آمار رسمی گمرک واردات خودروهای لوکس که در گزارش گمرک «وسائل نقلیه با حجم سیلندر 1000 تا 1500 سانتی‌متر مکعب» خوانده می‌شوند در 3 ماهه اول امسال به نسبت دوره مشابه در سال 92 نزدیک به 261 درصد افزایش داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

بنا به آمار گمرک، در سال 1392 بیش از صد اتومبیل از شرکت پورشه که ساخت سال‌های 2013 و 2014 هستند وارد کشور شده‌اند.
بنابر برخی گزارش‌ها طی یک سال اخیر بالغ بر 2 میلیارد دلار خودروی خارجی وارد کشور شده که به معنای خروج همین میزان ارز از کشور است. طبیعتاً با توجه به لوکس بودن اغلب خودروهای وارداتی، این موضوع تاثیری بر تعدیل قیمت خودرو در بازار داخلی نیز نداشته است.
چند هفته پیش شورای رقابت که اغلب اعضای آن دولتی هستند اقدام به گران کردن بی‌ضابطه خودروی تولید داخلی کرد که بنابر اظهارات سخنگوی دولت موجب تکدر رئیس‌جمهور شد اما وزیر صنعت مدعی شد اطلاعات غلط به رئیس‌جمهور داده شده است.
در واکنش به این موضوع، سایت عصر ایران که از دولت حمایت می‌کند، با انتقاد از عدم اشراف دولت نوشت: این برای دولت بسیار زشت است که افرادی بتوانند در موضوع مشخصی مانند خودرو، شخص اول اجرایی کشور را با اطلاعات غلط تغذیه کنند و این اطلاعات غلط هم مبنای موضع‌گیری رئیس‌جمهور باشد و نهایتاً هم به عنوان نظر رسمی دولت توسط سخنگو اعلام شود. طبیعتاً این افراد در موارد دیگر می‌توانند به رئیس جمهور اطلاعات گمراه کننده بدهند.
عصر ایران معتقد است: اگر رئیس جمهور درباره قیمت خودرو، موضع نادرستی بگیرد، حداکثر اثر آن می‌تواند چند درصد بالا یا پایین رفتن قیمت خودرو باشد ولی اگر قرار باشد براساس اطلاعات نادرست درباره مسائل مهم‌تر تصمیم گرفته شود، این منافع ملی است که می‌تواند با سخن، تصمیم یا نوک قلم رئیس دولت جابجا شود. کسانی که به رئیس‌جمهور اطلاعات غلط می‌دهند، سوهان بر دندانه‌های کلید تدبیر و امید وی می‌سایند. بنابراین از رئیس‌جمهور انتظار می‌رود، ماجرای اطلاعات غلط در خصوص خودروهای ساخت داخل را به‌عنوان زنگ خطری جدی بگیرد و در ساز و کارهای اطلاعات‌گیری و سنجش صحت و سقم آن در ریاست جمهوری تجدیدنظر نماید و الا همین اطلاعات غلط می‌تواند هم برای خود او و هم برای کشور، بسیار گران تمام شود.

,
,
,
,
,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه