logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

385هکتار اراضی دولتی جنوب استان رفع تصرف شد

385هکتار اراضی دولتی جنوب استان رفع تصرف شد
مدیر املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی ایرانشهر گفت: از ابتدای امسال تاکنون358هکتار از اراضی دولتی شهرهای جنوب استان رفع تصرف شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، در سنوات اخیر با توجه به خشکسالی ها، حاشیه نشینی در کنار شهرهای بزرگ رنگ و بویی جدی به خود گرفته است و روستانشینان برای رهایی از مشکلات، سعی می کنند به شهرها مهاجرت کنند و با توجه به اینکه اکثر آنها درآمد خاصی ندارند، در حاشیه شهرها سکونتگاه هایی غیرمجاز برای خود می سازند که از نظر قانون این کار جرم محسوب می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

این تصرفات با برنامه ریزی های گسترده دستگاه های دولتی و با هماهنگی قوه قضائیه و همکاری دستگاه های اطلاعاتی و انتظامی رفع تصرف و به انفال عمومی بازگردانده می شود.
در این خصوص از ابتدای امسال قریب به 400هکتار از اراضی دولتی جنوب سیستان و بلوچستان توسط اداره کل راه و شهرسازی استان رفع تصرف شده است.
مدیر املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی ایرانشهر در این خصوص گفت: از ابتدای امسال تاکنون358هکتار از اراضی دولتی به ارزش شش هزار میلیارد ریال شهرهای جنوب استان رفع تصرف شده است.
عبدالباسط بلوچی در گفت و گو با عصرهامون افزود: با توجه به حساسیت و تکالیف قانونی برای  حفظ و حراست از اراضی دولتی متعلق به بیت المال از ابتدای امسال تاکنون یگان حفاظت از اراضی اداره کل با هماهنگی مقامات قضایی و همکاری ضابطین دادگستری در موارد متعددی تصرفات غیرمجاز احداث شده در اراضی دولتی محدوده و حریم شهرهای جنوب استان به ویژه چابهار را با استفاده از ماشین آلات تخریب کردند که در نتیجه این اقدامات اراضی دولتی با مساحت 385هکتار  و  ارزش تقریبی بیش از شش هزار میلیارد ریال رفع تصرف و به دولت بازگردانده شد.
وی خاطر نشان کرد:تصرف بی رویه اراضی دولتی حاشیه شهرها موجب ایجاد سکونت گاه های غیر رسمی می شود که این موضوع خود  تبعات منفی امنیتی، اقثصادی، اجتماعی، فرهنگی، معیشتی وغیره را به دنبال دارد.
وی با اشاره به اینکه حفظ و حراست از اراضی دولتی و عمومی جزو وظایف ذاتی و سازمانی ادارات کل راه و شهرسازی است، ضمن  تاکید بر تامین مسکن مناسب و ساماندهی متصرفان واجد الشرایط  فاقد مسکن، به متصرفان سود جو هشدار داد: هیچ تخلفی در زمینه تعدی به اراضی دولتی و ملی متعلق به عموم، از چشم مراجع قضایی و دستگاه های متولی اراضی دور نخواهد ماند و به فوریت با سودجویان و متصرفان غیرقانونی برخورد خواهد شد.
 
انتهای پیام//پ

,
,
,
, عصرهامون ,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه