logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر کل حفاظت محیط زیست البرز خبر داد

خودروها عامل 70 درصد آلودگی هوا/ بنزین "یورو 4" در کرج و فردیس توزیع می شود

خودروها عامل 70 درصد آلودگی هوا/ بنزین "یورو 4" در کرج و فردیس توزیع می شود
مدیر کل حفاظت محیط زیست البرز گفت: در راستای خودروهای فرسوده، تعویض کاتالیست ها، نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، معاینه فنی خودروها و ... به نتایج مطلوب نرسیده ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیر کل حفاظت محیط زیست استان البرز درباره وضعیت آلودگی هوا و منابع آلاینده هوای استان به خبرنگار تیتر1، گفت: شامگاه یک شنبه جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوا برگزار شد و با توجه به پیش بینی هواشناسی و نتایج ایستگاه های سنجش امروز دوشنبه شرایط نامناسبی در راستای آلایندگی هوای البرز نخواهیم داشت و این وضعیت موجب تعطیلی مدارس استان نشد. 

فردین حکیمی درباره عوامل اصلی آلودگی هوای استان البرز افزود: بر اساس مطالعات سال های اخیر محیط زیست قریب به 70 درصد آلودگی هوا به خودروها باز می گردد و غالب کلانشهرها از این شرایط برخوردار هستند اگر چه آلودگی هوای چند روز اخیر در البرز به واسطه ریزگردها با منشا برون مرزی بود.  
وی اظهار داشت: در مقوله آلودگی هوا به وسیله خودروها قانون هوای پاک و طرح جامع کاهش آلودگی هوا مد نظر بوده و هر کدام از این قوانین تکالیف دستگاه ها را مبنی بر اینکه چه وظایفی دارند مشخص کرده است و اگر هر کدام یک از قوانین اجرایی شود وضعیت مطلوبی را شاهد خواهیم بود و در کارگروه کاهش آلودگی هوا وظایف دستگاه های اجرایی مرور و بر برگزاری مستمر جلسات و اجرای تکالیف توسط ادارات تاکید شد. 

حکیمی بیشترین وظیفه و تکلیف را در راستای نوسازی ناوگان عمومی، تعویض کاتالیست ها بر عهده شهرداری دانست و تصریح کرد: در زمینه فضای سبز عملکرد مناسبی شاهد هستیم و مشکلی نسبت به درصد پیشرفت فعالیت ها وجود ندارد اما در راستای خودروهای فرسوده، تعویض کاتالیست ها، نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، معاینه فنی خودروها و ... به نتایج مطلوب نرسیده ایم. 

وی گفت: در حال حاضر در شهرهای کرج و فردیس بنزین یورو 4 و بر اساس گزارش ارائه شده توسط شرکت نفت گازوئیل یورو 4 در کل استان توزیع می شود و البته پیش از این بنزین را به صورت ماهیانه سنجش می کردیم اما بر اساس دستور ریاست سازمان به صورت هفتگی وضعیت توزیع بنزین به صورت هفتگی در البرز سنجش می شود. 

حکیمی افزود: بر اساس اعلام کارگروه کاهش آلودگی هوای البرز با تعطیلی مدارس 250 هزار دانش آموز ابتدایی، پیش دبستانی و .. در زمینه تحصیل با مشکلات درسی مواجه می شوند لذا جلوگیری از تشدید آلودگی هوا حائز اهمیت است و معادن شن و ماسه و واحدهای صنعتی آلاینده نیز روز گذشته (یکشنبه) تعطیل شدند. 

وی اظهار داشت: واحدها و شهرک های صنعتی به صورت مستمر توسط کارشناس های محیط زیست پایش می شوند و پایش ها به صورت حضوری بوده و خروجی هوا و تصفیه خانه مورد سنجش قرار می دهند و اگر بالاتر از حد استاندارد باشد اخطاریه برای آنها صادر می شود و یا اینکه پایش ما را آزمایشگاه معتمد سازمان محیط زیست انجام می دهد و فاضلاب سیستم تصفیه خانه و خروجی دودکش های آنها را مورد بررسی قرار می دهد. 

حکیمی تصریح کرد: در 30 واحد صنعتی شاخص و بزرگ مقیاس در زمینه دودکش و تصفیه خانه سیستم پایش لحظه ای آنلاین نصب شده است و در مرکز معاونت پایش ما به صورت آنلاین می توانند اطلاعات وضعیت آلایندگی آنها را رصد کنند و اگر بالاتر از حد استاندارد باشد پیگیری اخطاریه و ... در دستور کار قرار خواهد گرفت. 

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان البرز در خاتمه گفت: شهرداری اگر در راستای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی اقدام کند باید طی لایحه ای آن را به شورای شهر اعلام کرده و شورای شهر تامین اعتبار لازم را داشته باشد اما در کارگروه کاهش آلودگی هوا مطرح شد که شرکت بهینه سازی مصرف سوخت کشور در بحث اصلاح ناوگان حمل و نقل عمومی اعتباراتی را می تواند برای شهرداری ها تامین کند لذا بنا شد شهرداری نماینده خود را به شرکت برای استفاده از امتیازات معرفی کند تا در جهت اصلاح ناوگان حمل و نقل عمومی اقداماتی را انجام دهند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتر1,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
 
,
 
,
 
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه