logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

برای فیفا، باشگاه نظامی معنایی ندارد/ سربازی بی دردسر بازیکنان در سایر نقاط دنیا

برای فیفا، باشگاه نظامی معنایی ندارد/ سربازی بی دردسر بازیکنان در سایر نقاط دنیا
برخلاف ایران در سایر نقاط دنیا، سرباز شدن بازیکنان در کشورهایی با قانون سربازی اجباری، اصلا دردسرساز نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا برخلاف ایران در سایر نقاط دنیا، سرباز شدن بازیکنان در کشورهایی با قانون سربازی اجباری، اصلا دردسرساز نیست. مثلا اگر بازیکنی مشمول و درعین حال تحت قرارداد باشگاهی باشد، نیازی نیست برای سپری کردن  دوران خدمت سربازی راهی تیمی وابسته به  ارتش  آن کشور شود. قانون، تسهیلاتی را برای سپری شدن  بی دردسر دوران خدمت یک بازیکن در نظر گرفته است. باید در نظر داشت که تقریبا هیچ یک از باشگاه های فوتبال جهان دولتی نیستد. یا به شکل خصوصی اداره می شوند یا مانند رئال و بارسا، مردم صاحبان واقعی آن ها هستند. در این شرایط دخالت دولت در امور مربوط به خودش، وجود خارجی ندارد و بازیکن رئال مادرید مجبور نیست به خاطر خدمت سربازی به  تیمی  وابسته به ارتش اسپانیا برود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

ازسوی دیگر نمونه کمیابی به نام زسکا مسکو هم وجود دارد. این تیم از قدیم الایام متعلق به ارتش شوروی سابق بود و پس از فروپاشی جبهه شرق هم به شکل نامحسوس در انحصار ارتش روسیه باقی ماند اما در روسیه هم اصلا این امکان وجود ندارد که بازیکن زنیت به خاطر سپری کردن دوران سربازی مجبور به حضور در زسکا شود!

,

ازسوی دیگر نمونه کمیابی به نام زسکا مسکو هم وجود دارد. این تیم از قدیم الایام متعلق به ارتش شوروی سابق بود و پس از فروپاشی جبهه شرق هم به شکل نامحسوس در انحصار ارتش روسیه باقی ماند اما در روسیه هم اصلا این امکان وجود ندارد که بازیکن زنیت به خاطر سپری کردن دوران سربازی مجبور به حضور در زسکا شود!

,

انتهای پیالم/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه