logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

در قالب طرح «شوق زیارت» انجام شد؛

اعزام ۱۱۰ مددجوی شهرستان خرم‌بید به سفرهای زیارتی

اعزام ۱۱۰ مددجوی شهرستان خرم‌بید به سفرهای زیارتی
کمیته امداد شهرستان خرم‌بید با مشارکت خیران 110 مددجو را به سفرهای زیارتی عتبات عالیات و مشهد مقدس اعزام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بام فارس؛ مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان خرم بید گفت: با برنامه ریزی واحدفرهنگی این نهاد از ابتدای سال 96 تا به حال  110 نفر از دختران  و مادران  تحت حمایت کمیته امداد  امام خمینی(ره) شهرستان خرم بید  را به اردوی زیارتی عتبات عالیات و  مشهد مقدس اعزام نمود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام فارس,

وی افزود: برای این سفر معنوی که متشکل از مددجویان مادر و دختر بود بیش از 17 میلیون تومان از محل کمک های مردمی هزینه شد.

,

کنعانی گفت: کمیته امداد با تعامل خیران در کنار برگزاری سایر طرح‌ها که به منظور جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای رفع مشکلات معیشتی نیازمندان انجام می‌شود، کمک‌های مشخصی را نیز برای اعزام فقرا به اماکن زیارتی جذب می‌کند.

,

وی سرانه اعزام هر مددجوی زائر به زیارت عتبات عالیات را 400 هزار تومان و به مشهد مقدس را 130 هزار تومان اعلام و اظهار کرد: نیکوکاران علاقه‌مند به مشارکت در اعزام مددجویان تحت حمایت این نهاد به اردوهای زیارتی، می‌توانند در قالب طرح «شوق زیارت» در این کار خداپسندانه با کمیته امداد همکاری کنند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه