اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

رئیس امور آب شهرستان ایجرود:

شناسایی 800 حلقه چاه غیر مجاز در ایجرود

شناسایی 800 حلقه چاه غیر مجاز در ایجرود
رئیس امور آب شهرستان ایجرود از شناسایی 800حلقه چاه غیر مجاز در شهرستان ایجرود خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شریف خدایی «رئیس منابع آب شهرستان ایجرود»، امروز درگفت و گو با خبرنگار ایجرود خبر با بیان اینکه با توجه به آماربرداری دور سوم منابع آب شهرستان در سال جاری از چاههای مجاز و غیر مجاز در سطح شهرستان ایجرود، تا کنون بیش از ۱۳۰۰ حلقه از این چاهها توسط اکیپ های آماربرداری شرکت آب منطقه ای زنجان آمار برداری شده است، اظهار داشت: از اهالی محترم شهرستان ایجرود تقاضا می شود اگر چاههای در اختیار و مالکیت دارند و آمار برداری نشده اند جهت آمار برداری با عوامل امور منابع آب ایجرود همکاری کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایجرود خبر ,

رئیس امور آب ایجرود با تاکید بر اینکه جلوگیری از بهره‌برداری از چاه‌های غیرمجاز و اضافه برداشت چاه‌های دارای پروانه در دستور کار قرار دارد، تصریح کرد: بیش از ۱۳۰۰ چلقه چاه مجاز و غیر مجاز در شهرستان ایجرود شناسایی شده است.

,

خدایی گفت: 800حلقه چاه غیر مجاز در شهرستان ایجرود شناسایی شده است.

,

این مقام مسئول با بیان اینکه مسدود کردن چاه‌های غیرمجاز کار خیلی سختی است و شکایات مردمی، پروسه قانونی دراز مدت را به دنبال دارد و معیشت مردم را تحت تاثیر قرار می‌دهد، ادامه داد: با مراجعه مردم و بررسی چاه های آب روند پروانه دار کردن و قانونی کردن چاه ها پیگیری می شود.

,

وی با بیان اینکه 23.50 میلیون متر مکعب آب برداشت از چاه های غیر مجاز است، ادامه داد: 700 فرقه چاه مجاز در شهرستان وجود دارد.

,

رئیس امور آب ایجرود با تاکید بر اینکه اهالی محترم شهرستان ایجرود می توانند حفر چاههای غیر مجاز را با شماره های تماس ۰۲۴۳۶۷۲۲۸۵۶و ۰۲۴۳۶۷۲۲۵۶۹ در میان بگذارند، اضافه کرد: یکی از دلایلی که ما نتوانستیم چاه های آب راشناسایی کنیم عدم همکاری اهالی برخی از روستا ها بود.

,

خدایی، گفت: وضعت آب بحرانی است و این مسئله تنها شامل شهرستان ایجرود نمی شود و همه مردم باید در مصرف آب صرفه جویی کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه