به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ساناز جعفری در گفتگو با خبرنگار صاحبنیوز، در خصوص آخرین شرایط جوی استان اصفهان، اظهار کرد: از امروز تا اوایل فردا شاهد گذر موجی از منطقه هستیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحبنیوز,کارشناس ارشد پیشبینی اداره کل هواشناسی اصفهان، با بیان اینکه بر این اساس افزایش ابر و احتمال بارش در مناطق جنوبی، غرب، مرکز و جنوب شرقی استان را پیشبینی میکنیم، گفت: حجم این بارشها چشمگیر نخواهد بود.
,وی با اعلام اینکه از فردا وزش باد نسبتاً شدید را در مناطق غرب، شرق و جنوب استان پیشبینی میکنیم، افزود: در مناطق مرکزی و صنعتی استان اصفهان غبار محلی را از فردا شاهد خواهیم بود.
,جعفری با بیان اینکه دمای هوا بین دو تا سه درجه کاهش پیدا خواهد کرد، گفت: بیشینه دمایی امروز برای اصفهان 19 درجه سانتی گراد و کمینه دما هوای این شهر برای خنکترین ساعات فردا به چهار درجه سانتیگراد خواهد رسید.
,کارشناس ارشد پیشبینی اداره کل هواشناسی اصفهان، اظهار کرد: خوروبیابانک با 27 درجه سانتیگراد بالای صفر و بویین میاندشت با پنج درجه زیر صفر به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان هستند.
,وی با اشاره به وقوع غبار محلی برای روزهای آینده در مناطق مرکزی و صنعتی استان اصفهان، گفت: از فردا تا سهشنبه شرایط کیفی هوا به سمت ناسالم برای گروههای حساس خواهد رفت.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه