logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

استاندار مازندران:

محصولات مازندران فاقد تنوع برای بازار هدف است

محصولات مازندران فاقد تنوع برای بازار هدف است
استاندار مازندران گفت: چندصدایی مشکلات استان را بیشتر می‌کند و استان باید با مدیریت استاندار حرکت کند و مدیریت شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، محمد اسلامی در جلسه ستاد تنظیم بازار مازندران با اشاره به اینکه منابع دولتی محدود بوده و باید با تکیه بر خرد جمعی و لحاظ کردن منطق بازار برای این بخش برنامه‌ریزی واقع‌بینانه صورت گیرد، اظهار کرد: مازندران، استان توانمند و دارای ظرفیت‌های ویژه است و باید به حدی از شکوفایی برسد که به مدد دولت و کشور بیاید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی با بیان اینکه منطق بازار بر اساس عرضه و تقاضا است و نباید این منطق را بر کمک محض دولت استوار کنیم، افزود: محصولات استان برای بازارهای هدف فاقد تنوع لازم بوده و اشراف کافی بر این بازارها در مازندران وجود ندارد.

استاندار مازندران بر تجزیه و تحلیل بازار مصرف در داخل استان، کشور و بازارهای هدف خارج از کشور تاکید کرد و گفت: برای تقویت تولید و توسعه صادرات نیازمند نهضت کار بازرگانی هستیم.

اسلامی خاطرنشان کرد: باید با ایجاد قدرت نگهداری محصول، به‌تدریج و به شکل متناسب، تولیدات استان را عرضه کنیم.

وی با اشاره به اینکه با توجه به تنوع محصول باید تنوع بازار داشته باشیم، تصریح کرد: باید راه‌حل‌های خلاق متکی بر ظرفیت بخش خصوصی ارائه کنیم.

استاندار مازندران با بیان اینکه از شما فعالان و مدیران بخش کشاورزی، صنعت و تولید، انتظار کار خلاق، همدلی، ایثار و گذشت داریم، بیان کرد: با ایجاد صندوق ذخیره و فعال کردن و حمایت از شرکت‌های بازرگانی و کوتاه کردن دست دلالان، به یاری کشاورزان بیاییم.

رئیس ستاد تنظیم بازار استان با اشاره به اینکه توانمندسازی تولیدکننده، صادرکننده و تشکل‌های نقش‌آفرین از اهداف مهم استان در این راستا است، افزود: نیازمند یک بنیان قوی برای تقویت فضای کسب و کار هستیم و باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود تا در سال آینده شاهد مشکلات در این بخش نباشیم.

اسلامی با تاکید بر اینکه چندصدایی مشکلات استان را بیشتر می‌کند و استان باید با مدیریت استاندار حرکت کند و مدیریت شود، گفت: باید با حمایت از اتحادیه باغداران و تشکل‌های صاحب نقش، برداشت مرکبات بموقع انجام شود.

وی یادآور شد: مرکبات مازاد استان باید ذخیره‌سازی و به شبکه‌های پرمصرف کشور وصل شود تا در سایه اتحادیه‌ای ملی و ایجاد منافع مشترک به اهداف پیش‌رو دست یابیم.

استاندار مازندران با تاکید بر اینکه سال جاری باید سال متفاوتی برای بازار محصول مرکبات باشد، خاطرنشان کرد: حلقه‌های مفقوده حوزه تجارت، بازاریابی و بازارسازی را باید شناسایی و برطرف و زنجیره تولید، مصرف و صادرات را ساماندهی کرد.

اسلامی با تاکید بر اینکه برای برطرف کردن حلقه‌های مفقوده بخش تولید کشاورزی و ساماندهی شبکه‌های حمل و نقل باید پارک لجستیک در مازندران طراحی شود، اضافه کرد: باید از ظرفیت دریا و سه فرودگاه استان در جهت توسعه حمل و نقل استفاده مطلوب شود.

وی در پایان بر بیمه محصولات کشاورزی تاکید کرد و گفت: نباید به حیثیت و اعتبار مازندران خدشه وارد شود و باید با متخلفان حوزه محصولات کشاورزی و دلالان این بخش برخورد قانونی صورت گیرد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه