اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

کسی در مناطقی که گاز قطع است ساکن نیست

فعالیت مجدد پالایشگاه ایلام تا نیم‌ساعت دیگر

فعالیت مجدد پالایشگاه ایلام تا نیم‌ساعت دیگر
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه فعالیت پالایشگاه ایلام از نیم ساعت دیگر ازسرگرفته خواهد شد، گفت: گاز همه مناطق زلزله‌زده به جز سر پل ذهاب وصل شده است و به عبارت دیگر در مناطقی که گاز قطع است، کسی در شهر ساکن نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید مومنی در گفت‌وگو با ایسنا از وصل شدن گاز همه مناطق زلزله‌دیده به جز سر پل ذهاب خبر داد و گفت: از آنجایی که میزان تخریب در سر پل ذهاب بالا است و علمک‌ها در این منطقه آسیب دیده‌اند، فعلا گاز این منطقه وصل نشده است اما گاز مناطق دیگر از جمله قصر شیرین، ایلام و ... وصل شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی ادامه داد: البته در مناطقی که گاز وصل نشده، کسی ساکن نیست. در برخی مناطق هم گاز به صورت عمدی و برای جلوگیری از آتش‌سوزی احتمالی قطع شده بود که به غیر از سر پل ذهاب این اقدام در مناطق دیگر ادامه نداشته و گاز مناطق مختلف وصل شده است.

مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران به این سوال که گاز سر پل ذهاب چه زمانی وصل می‌شود؟ پاسخ داد: همکاران ما در حال آواربرداری در این منطقه هستند و هنگامی که علمک‌ها تعمیر شود و کارهای تعمیراتی انجام شود، گاز وصل خواهد شد.

مومنی در پایان در مورد فعالیت پالایشگاه ایلام نیز توضیح داد: فعالیت پالایشگاه ایلام که متوقف شده بود، دوباره آغاز خواهد شد و این پالایشگاه تا نیم ساعت دیگر در مدار قرار می‌گیرد.

,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه