logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ممسنی:

با تخریب کنندگان فرهنگ وقف در شبکه های اجتماعی برخورد خواهیم کرد

با تخریب کنندگان فرهنگ وقف در شبکه های اجتماعی برخورد خواهیم کرد
برخی از افراد نسبت به موقوفه ها مسائل غیر تخصصی بیان می کنند و این فرهنگ را تخریب می کنند در حالی که سند های آن وجود دارد و اگر برخی ها بخواهند در شبکه های اجتماعی اقدام به تخریب این امر کنند مجبوریم از روش های قانونی استفاده کنیم و با متخلفین برخورد کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی عسکری بیگدلی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ممسنی در گفتگو با خبرنگار نورآنلاین بیان داشت: می شود برای حل یک مشکل جامعه، با اقدام و حرکت های وقفی آن را حل کرد. در این راستا وقف داریم اما جایگاه واقعی وقف را نتوانستیم معرفی کنیم برای مثال یکی از نمونه ها، همین کمک رسانی مردم به منطقه زلزله زده ی غرب کشور است. از اصحاب رسانه انتطار داریم مردم را با توجه نیاز جامعه به وقف تشویق کنند تا با توجه به نیاز جامعه وقف همگانی صورت گیرد. امیدواریم امور خیریه را در راستای تبلیغ دین گسترش دهید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نورآنلاین ,

عسکری در  خصوص موقوفات شهرستان افزود: 147 موقوفه در شهرستان داریم که تعداد موقوفات منفعتی فقط سه مورد است که موقوفه بوشهری یکی بزرگترین آنها در سطح استان می باشد و تعداد رابط استیجاری ثبت شده در این مورد بیش از 25 هزار است.

,

وی یکی دیگر از موارد موقفات منفعتی را در منطقه امامزاده شیر مرد خواند و گفت: برخی از افراد نسبت به این موقوفه ها مسائل غیر تخصصی بیان می کنند و این فرهنگ را تخریب می کنند در حالی که سند های آن وجود دارد و اگر برخی ها بخواهند در شبکه های اجتماعی اقدام به تخریب این امر کنند مجبوریم از روش های قانونی استفاده کنیم و با متخلفین برخورد کنیم.

,

 
این مقام مسئول افزود: وقف های جدیدی در سال داریم  که یکی از موارد مهم آن احداث ساختمان قرآن در زمین 400 متر مربعی است.

,
,


در بحث امامزاده ها نیز اقدامات عمرانی خوبی صورت گرفته و منجر به توسعه صحن امامزادگان شد که با اخذ وام های متعدد کارهای عمرانی زیادی صورت گرفته است. خیرین مسجد ساز نیز ورود کرده اند که تجهیز یا بهسازی، اهدا زمین یا ساخت بیش از 4 مسجد با همکاری خیرین  در حال انجام است.

,
,


وی همچنین گفت: قسمت زیادی از زمین های شهر خومه زار نیز به صورت کامل یعنی شش دانگ وقف است و در واقع خرید و فروش در این منطقه غیر قانونی است.

,
,

گفتنی است در پایان این نشست خبری، جواد خداپرست خبرنگار ممسنی زمین 200 متر مربعی در شهر مصیری را جهت ساخت خانه عالم اهدا کرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه