logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه:

شکست داعش به معنای پایان دوران امپراطوری آمریکایی ها در منطقه است

شکست داعش به معنای پایان دوران امپراطوری آمریکایی ها در منطقه است
مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران شکست داعش را به معنای پایان دوران امپراطوری آمریکایی ها در منطقه دانست و گفت: آمریکایی ها با هزینه های بسیار زیاد و استفاده ابزاری از تروریست و همچنین تجهیز کمک های تروریستی، قصد داشتند تا سلطه خودشان را احیا و مجددا در منطقه مسلط شوند که به حول و قوه الهی با شکست مواجه شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار یدالله جوانی مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در گفتگو با انقلاب نیوز در خصوص موفقیت های جبهه مقاومت در عراق و سوریه و شکست داعش اظهار داشت: بحمدالله شکست داعش در منطقه رقم خورد و وعده سرلشگر سلیمانی تحقق پیدا کرد.

وی شکست داعش را به معنای پایان دوران امپراطوری آمریکایی ها در منطقه دانست و افزود: آمریکایی ها با هزینه های بسیار زیاد و استفاده ابزاری از تروریست و همچنین تجهیز کمک های تروریستی، قصد داشتند تا سلطه خودشان را احیا و مجددا در منطقه مسلط شوند که به حول و قوه الهی با شکست مواجه شدند.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران ادامه داد: شکست داعش یک پیروزی بزرگ و راهبردی برای ملت های منطقه، مقاومت و خصوصا دو ملت عراق و سوریه است.

جوانی تصریح کرد: امروز مقاومت از نظر موقعیت در منطقه بهترین وضعیت را دارد؛ چرا که در این وسعت سرزمینی بسیار زیاد گروه های مقاومت با یکدیگر اتصال پیدا کرده و در جغرافیای وسیع از آنچنان موقعیتی برخوردار هستند که می توانند به کمک ملت های منطقه نظم جدیدی را به منطقه غرب آسیا بدهند.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در پایان خاطرنشان کرد: درواقع می توان گفت که از این به بعد آمریکایی ها و متحدانشان به دلیل قدرت یابی مقاومت در منطقه کمترین تاثیرگذاری را در منطقه می توانند داشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, انقلاب نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه