logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

کارشناس ارشد مسائل بین الملل:

نابودی داعش در خاورمیانه باعث تحکیم قدرت خط مقاومت و یکپارچگی کشورهای اسلامی شد

نابودی داعش در خاورمیانه باعث تحکیم قدرت خط مقاومت و یکپارچگی کشورهای اسلامی شد
کارشناس ارشد مسائل بین الملل گفت: اهمیت ریشه کن شدن داعش در خاورمیانه تحکیم قدرت خط مقاومت و مطرح شدن یکپارچگی کشورهای اسلامی در عمل است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدعلی رحیمی نژاد در گفت و گو با خبرنگار چهاربهاران، اظهار کرد: داعش از 2014 ادعای خود را جهت خلافت جهانی مطرح کرد و موفق شد بخش‌های بزرگی از شمال عراق و شرق سوریه را با جمعیت‌ هشت میلیون نفر و بخش‌های کوچکی را در لیبی، نیجریه و افغانستان به تصرف خود درآورد.

وی از مهم ترین دلایل تشکیل داعش را نفوذ در ایران عنوان کرد و افزود: در واقع از دلایل مهم شکل گیری داعش و حمایت کشورهای غربی و آمریکا مقابله با نفوذ روز افزون ایران در خاورمیانه بود، در همین راستا تلاشهای زیادی از سوی کشورهای مختلف به ویژه عربستان جهت تامین و تجهیز این گروه انجام شد.

کارشناس ارشد مسائل بین الملل از دیگر اهداف مهم ایجاد داعش را پیشگیری از وحدت اسلامی و تشدید اختلافاتی دانست و بیان کرد: در واقع ایجاد اختلاف و بهره گیری از آن که هم اکنون نیز توسط عربستان برای پیشگیری از قدرت ایران و مسلمانان در سطح جهان ادامه دارد.

وی با اشاره به مهم ترین عامل نابودی داعش بیان کرد: صبر فراوان نیروهای کشورمان و زیر سوال نبردن مشروعیت کشورهای عراق، لبنان و سوریه عامل مهمی در نابودی و ریشه کن شدن داعش در خاورمیانه بود.

رحیمی نژاد گفت: اگر تا پیشتر بسیاری از کشورهای جهان سوم و اسلامی با در پیش گرفتن محافظه کاری و ترس از خشم آمریکا با مواضع غرب یکسو بودند، هم اکنون با اعتمادی بیشتر می توانند در مقابل غرب به احیا حقوق ملت خود بپردازند.

وی ادامه داد: هم اکنون با خودباوری ایجاد شده و موفقیت در صدور انقلاب، ایران به صورت قدرت منطقه ای در سطح جهان مطرح است و در صورت غلبه بر مشکلات داخلی از جمله اقتصادی می تواند به عنوان به یک الگو تبدیل شود.

این کارشناس مسائل بین الملل خاطرنشان کرد: پیروزی بر داعش علاوه بر یادآوری خون شهیدان این راه، بیانگر اهمیت قدرت نظامی در جهانی است که سرکردگان آنرا "عصر مذاکره" می دانند، از سوی دیگر طبق فرمایش مقام معظم رهبری «مبنی بر اینکه اسرائیل 25 سال آینده را نمی بیند»، پیروزی بر داعش مقدمه نابودی اسرائیل و نویدبخش ظهور تمدن نوین اسلامی است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهاربهاران,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه