logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

مدیرکل بنیاد شهید قزوین:

استان قزوین 1200 شهید بسیجی تقدیم انقلاب کرده است

استان قزوین 1200 شهید بسیجی تقدیم انقلاب کرده است
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین گفت: در طول دفاع مقدس، استان قزوین یک هزار و 200 شهید بسیجی تقدیم انقلاب اسلامی نموده که بیشترین فراوانی را نسبت به سایر اقشار داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا حقایق‌پور در گفت‌وگو با  صبح قزوین؛ اظهار کرد: آحاد مردم انقلابی ما، بسیجی هستند و این روحیه‌ی بسیج است که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون منشاء برکات فراوانی برای نظام جمهوری اسلامی ایران بوده و هست. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی افزود: نیروهای بسیجی از آغاز جنگ تحمیلی، مدافع واقعی اسلام و ایران اسلامی بودند و تاکنون نیز در جبهه‌های مختلف، بویژه در فرامرزی دفاع از حریم اسلام، حماسه‌آفرینی کرده و می‌کنند. 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین گفت: در طول دفاع مقدس استان قزوین یک هزار و 200 شهید بسیجی تقدیم انقلاب اسلامی نموده که بیشترین فراوانی را نسبت به سایر اقشار داشته است. 

وی، تعداد جانبازان بسیجی در استان قزوین را بیش از دو هزار نفر عنوان و بیان کرد: از آنجایی که آمار قابل توجهی از رزمندگان ما در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل نیروهای بسیجی جان برکف بودند به همین میزان جانبازان بسیجی نیز بیشتر از سایر اقشار جامعه است. 

این مسئول ضمن گرامیداشت هفته‌ی بسیج گفت: اگر چه هر ساله در این هفته، یاد و خاطره‌ی رزمندگان، جانبازان و شهدای بسیجی را گرامی می‌داریم، ولیکن بسیج واژه‌ی فراموش ناشدنی ملت ما در تمامی ایام سال بوده و امروز به برکت حضور آنان است که ایران اسلامی امن‌ترین کشور منطقه است.

وی با بیان اینکه بسیج نمادی از انسان مومن، فداکار و با گذشت است، گفت: همه ارزش‌های والای انسانی در بسیجی بودن خلاصه می‌شود و شهدای ما نیز با همین روحیه‌ در جنگ تحمیلی حضور یافتند و با رسیدن به اوج کمال و معرفت به مقام بلند شهادت نایل شدند. 

حقایق پور در پایان ابراز کرد: شهدا و رزمندگان با جانفشانی‌های خود در هشت سال دفاع مقدس تفکر بسجی را مستحکم کردند و امروز جوانان ما با چنین تفکری در جبهه‌های مختلف حضور می‌یابند و دشمنان را شکست می‌دهند.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه