اخبار داغ
  1. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  2. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  3. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ تهدیدهای تازه سگ زرد برای ملت ایران تکراری است
  4. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  5. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  6. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  7. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  8. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  9. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  10. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  11. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  12. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  13. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  14. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  15. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  16. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  17. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  18. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  19. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  20. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بوکان:

پیروی از ائمه اطهار(ع)، تنها راه نجات و سعادت بشر/ سردار سلیمانی، مایه افتخار جهان اسلام است

پیروی از ائمه اطهار(ع)، تنها راه نجات و سعادت بشر/ سردار سلیمانی، مایه افتخار جهان اسلام است
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بوکان گفت: نجات و سعادت تنها در سایه پیروی از اهل بیت(ع) است که مانند ستارگانی درخشان راه به ما نشان می دهند تا گمراه نشویم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر، حجت الاسلام روح الله فتحی امروز در مراسم سوگواری شهادت امام حسن عسگری(ع) در مصلی امام خمینی(ره) میاندوآب با اشاره به فضائل امام حسن عسکری(ع)، اظهار کرد: عسکر به معنای لشکرگاه بوده و نام محله‌ای در شهر سامرا بود که لشکر و سپاه خلفای عباسی در آنجا قرار داشتند و چون امام حسن عسکری(ع) در یک پایگاه نظامی زندگی می کردند و تحت نظرسپاه خلفای عباسی بودند به این نام مشهور شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بوکان با بیان مقدمه ای از موضوع مهدویت و با اشاره به اینکه امام زمان(ع) در پنج سالگی به امامت رسیدند و شبهاتی که دشمنان دین به آن وارد می کنند، افزود: این افراد با قرآن بیگانه هستند چرا که با استناد به آیات قرآن سه پاسخ برای این شبهه می توان مطرح کرد از جمله اینکه همانگونه که خداوند قادر متعال، حضرت یحیی(ع) را در سن پنج سالگی و حضرت عیسی (ع) را در خردسالی و از درون گهواره برگزید، عقل آنها را کامل کرد و مقام نبوت بخشید، می تواند حضرت مهدی(عچ) را نیز از خردسالی به امامت برگزیدند.

,

وی با اشاره به اینکه ائمه اطهار(ع) راه سعادت را به ما نشان می دهند، گفت: نجات و سعادت تنها در سایه پیروی از اهل بیت(ع) است که مانند ستارگانی درخشان راه به ما نشان می دهند تا گمراه نشویم.

,

فتحی هم چنین با تقدیر از رشادت های سردار سلیمانی و رزمندگان جبهه مقاومت، تصریح کرد: سردار سلیمانی ها مایه افتخار جهان اسلام هستند و همه ما وظیفه داریم تا قدر رشادت های سردار سلیمانی و رزمندگان جبهه مقاومت و مدافعان حرم را بدانیم.

,

 

, , ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه