logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

احداث پایگاه اورژانس ۱۱۵ در دهستان توریستی تاسکوه ماسال

احداث پایگاه اورژانس ۱۱۵ در دهستان توریستی تاسکوه ماسال
به مناسبت هفته بسیج، کلنگ شصت و دومین پایگاه اورژانس ۱۱۵، با حضور جمعی از مسوولین دانشگاه علوم پزشکی گیلان و شهرستان ماسال در روستای توریستی تاسکوه از توابع شهرستان ماسال به زمین زده شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پیک دانشجو معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در آیین کلنگ زنی پایگاه اورژانس ۱۱۵ در روستای تاسکوه شهرستان ماسال، ضمن گرامی داشت یاد و خاطره زنده یاد دکتر فتحی – پزشک مردمی  و تقدیر از مسوولین شهرستان ماسال، اظهار داشت: در استان گیلان در طی  سال گذشته ۶۰۰ نفر بر اثر صانحه تصادف جان خود را ازدست دادند و ده برابر این تعداد نیز در بیمارستان ها جهت درمان بستری شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک دانشجو معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در آیین کلنگ زنی پایگاه اورژانس ۱۱۵ در روستای تاسکوه شهرستان ماسال، ضمن گرامی داشت یاد و خاطره زنده یاد دکتر فتحی – پزشک مردمی  و تقدیر از مسوولین شهرستان ماسال، اظهار داشت: در استان گیلان در طی  سال گذشته ۶۰۰ نفر بر اثر صانحه تصادف جان خود را ازدست دادند و ده برابر این تعداد نیز در بیمارستان ها جهت درمان بستری شدند., پیک دانشجو, پیک دانشجو,

دکتر علی داودی با بیان این مطلب که از آغاز سال جاری تا کنون ۳۲ نفر بر اثر صانحه تصادف دچار عارضه قطع نخاع شده اند، گفت: با توجه به توریستی بودن شهرستان ماسال، مطمئنا با افتتاح این پایگاه در منطقه ییلاقی تاسکوه، می توان خدمات درمانی مفیدی را به مردم بومی و گردشگران این منطقه ارایه داد.

,

وی استان گیلان را یک استان حادثه خیز خواند و عنوان کرد از ۵۷ حادثه شناخته شده در جهان احتمال وقوع ۴۳ مورد آن در کشور وجود دارد و این امر ناشی از اقلیم چهارگانه  کشور است. معاون اجتماعی دانشگاه در پایان ضمن تقدیر از زحمات مسوولین شهرستان ماسال و مردم شهرستان ماسال، اظهار امیدواری کرد با افتتاح این پایگاه شاهد بهبود خدمات پیش بیمارستانی در این منطقه باشیم.

,

همچنین حجت الاسلام و المسلمین سید هادی موسوی امام جمعه شهرستان ماسال نیز در این مراسم با اشاره به توسعه خدمات درمانی در این شهرستان، ضمن تقدیر از زحمات اورژانس ۱۱۵، مسوولین دانشگاه، به ویژه رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: آغاز عملیات اجرایی این پروژه را که مقارن با آغاز امامت ولی عصر (عج) می باشد، به فال نیک می گیریم و امیدواوریم که در این منطقه، دیگر حوادث ناگوار جاد ه ای را شاهد نباشیم.

,

کلنگ شصت و دومین پایگاه اورژانس ۱۱۵ گیلان با همت دانشگاه علوم پزشکی گیلان در زمین اهدایی  خانواده زنده یاد دکتر مهدی فتحی پزشک مردمی شهرستان ماسال در فضایی به مساحت ۳۰۰ متر مربع در دهستان تاسکوه  به زمین زده شد. در این مراسم مسوولین دانشگاه علوم پزشکی گیلان، فرماندار، بخشدار، امام جمعه، خانواده زنده یاد دکتر مهدی فتحی پزشک مردمی و مردم محلی شهرستان ماسال حضور داشتند.
گفتنی است: مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان مجهز به ۱۰۰ دستگاه آمبولانس و ۴۰۰ پرسنل و ۶۱ پایگاه شهری و جاده ای می باشد.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه