logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  2. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  3. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  4. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  5. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  6. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  7. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  8. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  9. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  10. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  11. گسست میان ادعا و واقعیت
  12. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  13. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  14. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  15. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  16. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  17. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  18. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  19. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  20. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد

با حکم هیئت رسیدگی تخلفات اداری خراسان رضوی؛

شهردار گلبهار از تصدی مشاغل حساس محروم شد/ استعفا قبل از تصدی کرسی شهرداری

شهردار گلبهار از تصدی مشاغل حساس محروم شد/ استعفا قبل از تصدی کرسی شهرداری
شهردار منتخب شورای شهر گلبهار با حکم هیئت رسیدگی به تخلفات اداری استان، از تصدی مشاغل حساس محروم و ناگزیر به استعفا شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای چناران، چندی پیش، شورای شهر گلبهار، محمد امینی فر را به‌عنوان شهردار منتخب گلبهار معرفی کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای چناران,

وی دارای مدرک تحصیلی لیسانس معماری است و پیش‌ازاین شهردار سرخس بوده و دو دوره به‌عنوان شهردار برتر استان معرفی و متعهد به سکونت با خانواده در گلبهار شده بود.

,

امینی فر که بیشتر عمر کاری خود را در زمینه پیمانکاری و فعالیت در بخش خصوصی سپری کرده بود، حدود دو و نیم سال پیش با رأی خودش و چند تن از همکارانش در شورای سرخس به سمت شهردار این شهر انتخاب شد! اما بروز برخی تخلفات، خیلی زود پای سازمان بازرسی استان به ساختمان شهرداری سرخس باز شد و مواردی به‌عنوان تخلف این شهردار نوپا، به دادگستری و هیئت تخلفات اداری استان گزارش شد.

,

بر اساس اخبار واصله امینی فر باوجوداینکه توانست حکم منع تعقیب خود را از دستگاه عدلیه دریافت کند اما بازرسی استان پرونده او را در هیئت تخلفات اداری استان مطرح و پس از بررسی‌ها، وی به محرومیت از تصدی مشاغل حساس همچون شهرداری محکوم شد.

,

پس‌ازاینکه حکم محکومیت یک‌ساله امینی فر (شهردار منتخب شورای گلبهار) به وی ابلاغ شد، وی مجبور به استعفای کتبی از سمت شهرداری گلبهار شد.

,

حال سؤال اینجاست که چرا باوجوداینکه بازرسی استان موارد تخلفات امینی فر را به سه عضو شورای گلبهار گوش زد کرده بود اما اعضای شورا به شکل سرسختانه بر شهردار شدن وی اصرار داشتند و سکان اداره شهر را به فردی سپردند که به دلیل تخلفات، در معرض محکومیت قرار داشت.

,

البته امینی فر نیز در استعفانامه خود به‌طور ضمنی به رأی هیئت تخلفات اداری اعتراض کرده و آن را نشاءت گرفته از اطلاعات غلط و مغرضانه از طرف افراد معلوم‌الحال عنوان کرده و گفته است: «... علی رقم تلاش‌های انجام‌شده طی سه هفته گذشته، متاسفانه به علت پاره‌ای اطلاعات غلط و مغرضانه از طرف افراد معلوم‌الحال این مهم ممکن نشد و ازآنجایی‌که انجام وظایف شهردار به نحو مطلوب در جهت احقاق حقوق شهروندی همواره در فضای همدلی و ممکن می‌باشد، به لحاظ رعایت حق‌الناس اینجانب از ادامه همکاری با شورای محترم گلبهار انصراف می‌دهم.»
در ادامه متن استعفای امینی فر قابل‌ملاحظه است.

,
,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه