logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسابقات فوتسال جام بسیج در بوکان پایان یافت

مسابقات فوتسال جام بسیج در بوکان پایان یافت
صبح امروز ۸ آذر ماه جاری مسابقات فوتسال گرامیداشت هفته بسیج سپاه بوکان در سالن میلاد نور باقهرمانی تیم حوزه ثارا… به پایان رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کانی پرس، صبح امروز 8 آذرماه جاری مسابقات فوتسال گرامیداشت هفته بسیج سپاه بوکان در سالن میلاد نور باقهرمانی تیم حوزه ثارالله به پایان رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کانی پرس,

سرهنگ پاسدار منوچهر مودبی ،معاون هماهنگ کننده سپاه بوکان در مراسم اختتامیه این مسابقات طی سخنانی با تبریک هفته بسیج، آمادگی جسمانی را مهمترین شاخصه ورزشکاران بسیجی برای انجام ماموریتها دانست و گفت:بسیجیان باید منش پهلوانی را سرلوحه کار و زندگی خود قرار داده و از شهید حججی ها الگو بگیرند.

,

گفتنی است در این رقابت ورزشی تعداد ۹۶ نفر از بسیجیان در قالب ۱۲ تیم از حوزه های مقاومت سپاه شهری و روستایی با هم به رقابت پرداختند.

,

در بازی فینال این مسابقات دو تیم حوزه ثارا… و حوزه امام حسن (ع) به مصاف هم رفتند که حوزه ثارا… موفق شد با نتیجه پرگل ۶بر ۲ حریف خود غلبه کند و مقام قهرمانی را کسب کند.

,

در بازی رده بندی نیز تیم شهید هندی زاده توانست تیم بسیج حوزه دانش آموزی را ۴ بر ۲ شکست دهد و در جایگاه سوم قرار گیرد.

,

در پایان از طرف معاونت تربیت بدنی سپاه بوکان به تیم های اول تا سوم علاوه بر کاپ قهرمانی،جوایزی نیز به رسم یادبود اهدا شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه