logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس پارک علم و فناوری مازندران خبر داد

گردش مالی ۳۰ میلیارد تومانی شرکت‌های دانش‌بنیان مازندران

گردش مالی ۳۰ میلیارد تومانی شرکت‌های دانش‌بنیان مازندران
رئیس پارک علم و فناوری مازندران، گردش مالی شرکت‌های دانش‌بنیان در این استان را حدود ۳۰ میلیارد تومان اعلام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، علی معتمدزادگان در نشست با خبرنگاران، مجموع گردش مالی شرکت‌های فناورانه و عضو پارک فناوری را حدود ۳۰ میلیارد تومان اعلام و اظهار کرد: برخی شرکت‌ها به گردش مالی دو تا سه میلیاردی نیز می‌رسند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی با بیان اینکه بیشترین خیران در حوزه احساسی فعالیت می‌کنند، خواستار مشارکت بیشتر آنان در حوزه فناوری شد.

رئیس پارک علم و فناوری مازندران با بیان اینکه در حوزه اقتصاد و تجارت نیز نیازمند خیران هستیم، تصریح کرد: اگر کمک کنیم اقتصاد جامعه و منطقه شکل گیرد، مشکلات و گرفتاری‌های جامعه کمتر می‌شود.

معتمدزادگان با اشاره به اینکه آزمایشگاه نمونه‌سازی با حمایت خیران در مازندران راه‌اندازی شده است، بیان کرد: برای ساخت این آزمایشگاه ۱۰۰ میلیون تومان هزینه صرف شده است.

وی بر لزوم عضوگیری و پیوستن خیران برای حمایت از فعالیت‌های فناورانه تاکید کرد و گفت: رسانه‌ها نیز می‌توانند به عنوان سفیران در این زمینه فعالیت داشته باشند.

رئیس پارک علم و فناوری مازندران با بیان اینکه شرکت‌های فناوری نیازمند ساخت فضای فیزیکی هستند، خاطرنشان کرد: دو راهکار برای توسعه فضای فیزیکی پیشنهاد شده است و استفاده از ظرفیت سایر سازمان‌ها از جمله راهکارها است.

معتمدزادگان با اشاره به اینکه نمایشگاه فن بازار از فردا در دانشگاه امام محمدباقر آغاز می‌شود، گفت: این نمایشگاه در ۳۷ غرفه دایر خواهد شد و رونمایی از فناوری‌های جدید در حوزه‌های کشاورزی، کسب و کار و فناوری و مکانیک مهم‌ترین موضوعات رونمایی محصولات تولید شده در پارک علم و فناوری است.

وی در پایان گفت: همچنین ۱۲ برنامه نیز به مناسبت هفته پژوهش با محوریت پارک علم و فناوری اجرا می‌شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه