logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با توجه به ممانعت تردد تاکسی‌های فرسوده و لغو پروانه تاکسیرانان؛

مالکان تاکسی‌های مدل 86 برای نوسازی اقدام کنند

مالکان تاکسی‌های مدل 86 برای نوسازی اقدام کنند
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد مقدس گفت: مالکان تاکسی‌های مدل 86 برای نوسازی تاکسی خود اقدام کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گوهرشاد نیوز، سید مهدی علوی‌مقدم امروز در ارتباط با نوسازی تاکسی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ثبت‌نام برای نوسازی تاکسی‌های فرسوده تولیدشده در سال 1386 از تابستان امسال آغاز شده و مالکان تاکسی‌های مدل این سال که هنوز در طرح نوسازی تاکسی‌ها ثبت‌نام نکرده‌اند، با توجه به اینکه پس از مهلت مقرر با آن‌ها مطابق قانون برخورد می‌شود، باید هرچه سریع‌تر در این طرح ثبت‌نام کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گوهرشاد نیوز,

 

,

وی افزود: در صورت عدم نوسازی تاکسی با آن‌ها به‌صورت قانونی برخورد می شود به‌گونه‌ای که از تردد تاکسی‌های فرسوده جلوگیری و پروانه تاکسیرانان نیز لغو می‌شود.

,


مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد مقدس تصریح کرد: مالکان تاکسی باید با مراجعه به دفاتر پیشخوان خدمات دولت نسبت به نام‌نویسی و انجام فرآیند مربوطه اقدام کنند و از تسهیلات اختصاص یافته از سوی دولت برای این طرح شامل 200 میلیون ریال تسهیلات با سود 16 درصد، 50 میلیون ریال ارزش گواهی اسقاط و پنج میلیون ریالی که برای خودروی اسقاط شده لحاظ شده، استفاده کنند.

,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه