اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری:

ظرفیت نماز همانند قرآن بی‌منتها است/اقامه نماز باعث کم شدن معضلات اجتماعی می شود

ظرفیت نماز همانند قرآن بی‌منتها است/اقامه نماز باعث کم شدن معضلات اجتماعی می شود
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: نماز ظرفیت های بسیاری دارد که باید از این ظرفیت ها برای تعالی جامعه استفاده کرد و همه دستگاه های اجرایی باید در مسیر ترویج فرهنگ نماز در جامعه تلاش کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  خبرنگار زنگ خبر اجلاسیه نماز شهرستان بن با موضوع نماز و فضای مجازی صبح امروز در حسینیه مسجد جامع شهر بن با حضور نماینده ولی فقیه در استان و جمعی از فعالان در حوزه نماز و مسئولین برگزار شد.
در این آیین حجت الاسلام محمدعلی نکونام  نماینده ولی فقیه در چهارمحال وبختیاری و امام جمعه شهرکرد با اشاره به اهمیت نماز و نمازخوانی گفت: باور کنیم نماز خالصانه تنها راه رفع مشکلات و گرفتاری های جامعه است و زنده نگه داشتن نماز در جلوگیری از فساد و فحشا موثر است.

وی تاکید کرد: نماز ظرفیت های بسیاری دارد که باید از این ظرفیت ها برای تعالی جامعه استفاده کرد و همه دستگاه های اجرایی باید در مسیر ترویج فرهنگ نماز در جامعه تلاش کنند.

نکونام نقش نماز در کاهش مشکلات اجتماعی را برشمرد و تأکید کرد: اقامه نماز سبب کم شدن فشار و معضلات اجتماعی و در جامعه می‌شود.

وی گفت: در مورد نماز، اهمیت و برکات آن در آموزه های دین اسلام بسیار گفته شده که ضروری است به این توصیه ها توجه ویژه شود تا گرفتاری ها و مشکلات جامعه برطرف شود.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: اگر در جامعه  همه کمک کنیم و موانع برگزاری نماز را برطرف کرده و در راستای تشویق اقشار  مختلف و بویژه جوانان برای حضور تلاش کنیم، قطعاً با مشکلات و معضلات کمتری  در جامعه همراه خواهیم بود.

امام جمعه شهرکرد با بیان اینکه نماز سپر و مانع از ورود منکرات در جامعه است، تصریح کرد: اگر اقامه نماز و ارتباط گیری با خداوند به درستی و کامل انجام گیرد و خالصانه باشد بی شک برکات و نتایج آن شامل حال فرد و جامعه می شود.

وی همچنین نماز را بهترین ابزار خودسازی دانست و بیان داشت: بی‌گمان نماز تأثیرات فراوانی را در ساختن فرد و اجتماع دین‌مداری و اخلاق، اقتصاد و سیاست دارد اگر نماز برپا شود نیکی‌های دیگر نیز به دنبال خواهد داشت چراکه نماز آورنده نیکی‌ها و زائل کننده بدی‌ها است.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه تنها نماز با توجه انسان را به درجات والا می‌رساند گفت: ظرفیت نماز مانند قرآن بی‌منتها است و رسیدن به عمق این ظرفیت تلاش، جدیت و برنامه‌ریزی زیادی نیاز دارد و اگر بتوانیم با خداوند ارتباط درستی برقرار کنیم در نهایت شاهد ایجاد نظم، امنیت، انضباط، وحدت و آرامش در جامعه خواهیم بود، در غیراینصورت جامعه به خطر می افتد.

به گزارش خبرنگار زنگ خبر در این آیین فعالان حوزه نمازاز سراسر شهرستان معرفی و تقدیر شدند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار زنگ خبر , .,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, زنگ خبر, .,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه