logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آداب و رسوم غلط مانع ازدواج جوانان

آداب و رسوم غلط مانع ازدواج جوانان
امروزه موجی از آداب و رسوم غلط و ناشایست به راه افتاده که مشکلات را پیچیده کرده و مانع از ازدواج جوانان می‌شود و در نتیجه سن ازدواج نیز روز به روز بالا می‌رود و شاهد آسیب‌های اجتماعی ناشی از آن هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مارگون ؛ازدواج سنتی آسمانی، الهی و ارزشمند است که مایه آرامش و اطمینان فرد، تحکیم بنیان خانواده و ثبات و پایداری و امنیت اجتماع می شود.اسلام بر این منش نیکو و این نهاد اجتماعی کوچک، امّا پراهمیّت چندان تأکید فرموده که گاه آن را تا حد وجوب رسانده است.شیوه ها و حدودی که در این دین مقدس برای امر مهم و حساس ازدواج بیان شده، راهی به سوی استحکام این امر مقدس الهی و چارچوبی برای رسیدن آن به فرجامی نیک و سعادت مندانه است.آنچه مسلم است این است که زندگی موفق، در پناه ازدواجی موفق و ازدواج موفق در گرو عمل به دستورات روشنگرانه دین مبین اسلام است.بسیاری از معضلات و مفاسد امروز در جامعه ریشه در تاخیر ازدواج و بالا رفتن سن جوانان و بی رغبتی به این امر مقدس است که انسان نمی تواند نیازهای جنسی و غریزی خود را کنترل کند و نتیجه آن رفتن به بیراهه و راههای غیر مشروعی است که علاوه بر گناه باعث فساد در جامعه می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مارگون,

امروزه موجی از آداب و رسوم غلط و ناشایست به راه افتاده که مشکلات را پیچیده کرده و مانع از ازدواج جوانان می‌شود و در نتیجه سن ازدواج نیز روز به روز بالا می‌رود و شاهد آسیب‌های اجتماعی ناشی از آن هستیم.تشریفات و تجمل‌گرایی، همانند تارهای عنکبوتی است که هر چه بیشتر باشد، بیشتر انسان را گرفتار می‌کند. صحیح است که وضع زندگی عوض شده و سطح معیشت بالا آمده، اما معیارها و ارزش‌های اسلامی ـ انسانی، هرگزعوض نشده و نخواهد شد، یعنی اسراف نکردن، ساده گرفتن، چشم و هم‌چشمی نکردن و باطل بودن خرافات و تشریفات، و ….همیشه به حال خود باقی است.چه خوب است خانواده‌ها به قدر توانشان جهیزیه تهیه و به ضرورت اکتفا کنند، چراکه در بیشتر مواقع ۳۰ درصد جهیزیه‌ها جزء لوازم زندگی است و بقیه یعنی ۷۰ درصد اضافی و تشریفاتی است.

,

در صورت تمکن مالی هدیه دادن خوب است، ولی آیا انصاف است کسی که ندارد با دلیل آوردن این که این رسم است که مثلاً برای تک تک اعضاء خانواده عروس و داماد کادو خرید و … خود را به فشار و فلاکت بیاندازید.مهار نشدن غریزه جنسی در جوانان باعث روابط نامشروع شده و عصمت و پاکدامی دختران را زیر سئوال می برد و و پسران نیز در این زمینه با ارضا نیاز خود از تعهد به ازدواج شانه خالی می کنند.بنا براین ما باید فرهنگ سازی در این حوزه را بر مبنای درست داشته باشیم، اگر مبنا درست نشود فرهنگ در زندگی نیز درست نمی شود و ما وقتی در جامعه اسلامی زندگی می کنیم باید بر مبنای دین اسلام پیش برویم.فرهنگ دینی اسلامی برای ما ازدواج آسان و به دور از چشمم هم چشمی را ترسیم کرده در حالی که امروز در رویکرد اجتماعی جامعه این مبنا از بین رفته است. اگر به موانع بی توجهی شود تقدس ازدواج نیز مفهوم خود را از دست می دهد و پایه آن در جامعه سست می شود.

,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه