logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

عضو خبرگان رهبری:

حوزه و دانشگاه مکمل هم هستند/ دانشگاه بدون حوزه مسیر را اشتباه می‌رود

حوزه و دانشگاه مکمل هم هستند/ دانشگاه بدون حوزه مسیر را اشتباه می‌رود
عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه حوزه و دانشگاه دو بال هستند، گفت: نباید زمانی فرا رسد که ما با تکنولوژی مسیر را اشتباه برویم، هر دو باید باشد، حوزه معدن تعهد دینی‌ و دانشگاه جایگاه تخصص علمی است و هر دو مکمل هم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا آیت‌الله سیدرحیم توکل در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، پیرامون اهمیت حوزه‌ و دانشگاه، اظهار کرد: باید به مسئله وحدت حوزه و دانشگاه یک بار با نگاه به فرمان امام امت(ره) و رهبر معظم انقلاب نگریست و یک بار هم به فرمان عقل.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی افزود: در فرمان عقل اتحاد از تفرقه بسیار بهتر است‌ و بدبختی هر اجتماع به خاطر تفرقه‌شان است، هرکسی به راهی که خودش فکر می‌کند درست است بخواهد برود و نظر خودش را تحمیل کند این باعث ایجاد انشقاق خواهد شد و انشقاق هم جا را برای دشمن باز می‌کند.

نماینده مردم مازندران در خبرگان رهبری ادامه داد: عقل به‌طور استقلال حاکم بر این است که اتحاد بسیار ضروری و تفرقه بسیار بد و عقل هر عاقلی ولو غیرمسلمان اتحاد را مسلم می‌داند و تفرقه را بد می‌داند.

این مسئول تصریح کرد: انقلاب اسلامی که ملت ایران انجام دادند رهبر امت آن را در دو محور تبیین کرد، یکی "وحدت کلمه" و دیگری "الله اکبر" یعنی کار را برای خدا انجام دادن و باید توجه جدی کنیم که ایشان کار برای خدا را در کنار وحدت آوردند و از این نکته مهم در می‌یابیم که انقلاب ما دو رکن داشته است یکی برای خدا و یکی وحدت.

توکل گفت: توجه کنید که تنفر از دنیای ظلم، آمریکا و اسرائیل توسط ما با توجه به دین و اعتقادات ماست اما با شعار مرگ بر آمریکا که انقلاب جلو نمی‌رود، باید از تکنولوژی استفاده کنیم و جلو برویم و جواب قدزت را با قدرت بدهیم نه اینکه فقط شعار بدهیم.

وی تاکید کرد: این در موضع قدرت ایستادن خود دو بال دارد، یک بال معنوی که حوزه دنبال می‌کند بحث حلال‌ و حرام است که به‌طور مثال رهبر انقلاب به درستی فرمودند ما بمب اتم نمی‌سازیم، با اعتقادات ما منافات دارد و واقعیت همین است حوزه مسیر شرعی را درست می‌کند و دانشگاه مسیر تکنولوژی را بالا می‌برد پس هر دو بال باید باشد.

استاد درس اخلاق حوزه علمیه قم یادآور شد: اگر مسیر فقط دین باشد و از تکنولوژی عقب بمانیم دشمن بر ما مسلط می‌شود، همچنین اگر تکنولوژی باشد و دین حذف شود کار به نابودی می‌رود.

توکل افزود: همین عالمان بی‌دین بمب اتم ساختند، دستگاه‌های مخرب درست کردند این‌ها تکنولوژی داشتند اما مسیر دین را نداشتند و شاهد بودیم که بمباران و مردم را نابود کردند چون تکنولوژی بود اما مسیر دین نبود.

وی در پایان گفت: پس به واقع حوزه و دانشگاه دو بال هستند، یکی تکنولوژی و یک بال دینی، خدای نکرده نباید زمانی فرا رسد که ما با تکنولوژی مسیر را اشتباه برویم، هر دو باید باشد، حوزه معدن تعهد دینی‌ و دانشگاه جایگاه تخصص علمی است و هر دو مکمل هم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه