اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

اجرای طرح جنگلانه درمراتع سپیدان

اجرای طرح جنگلانه درمراتع سپیدان
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سپیدان اظهار داشت: طرح جنگلانه با هدف حفاظت از عرصه های جنگلی در سوم دیماه سال جاری در شهرستان اجرا خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مارگون ؛رحمتی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سپیدان در گفتگو باخبرنگار ما، با بیان اینکه طرح جنگلانه همچون سال گذشته در شهرستان اجرا خواهد شد‌، اظهارداشت: در این طرح دوستداران محیط زیست به اتفاق تعدادی از همکاران اداره منابع طبیعی وآبخیزداری اقدام به غنی سازی، احیاء جنگل با روش کپه کاری،بذر کاری با گونه های جنگلی بومی آنغوزه ، ارژن وبادام کوهی در ارتفاعات شهرستان خواهند نمود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مارگون,

رحمتی در ادامه بابیان اینکه این طرح با هدف حفاظت از عرصه های جنگلی در سوم دیماه سال جاری در شهرستان اجرا خواهدشد،تصریح کرد: تمامی بذرها به همراه تعدادی بیل به صورت رایگان در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت.

,

وی با تاکید بر اینکه اگر توجه جدی به حفظ محیط زیست نداشته باشیم در آینده خسارات جبران ناپذیری ایجاد می ‌شود، تصریح کرد: حضور در عرصه حفاظت از جنگل‌ ها و مراتع وظیفه آحاد مختلف جامعه است.

,

 این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: همشهریان عزیز، گروه های مردم نهاد, Ngoها و دوستداران طبیعت میتوانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر جهت شرکت در این طرح با آقای کردی کارشناس اداره منابع طبیعی سپیدان با شماره ۰۹۱۷۶۰۰۸۹۴۳ تماس حاصل فرمایند.

,

شایان ذکر است طرح ملی جنگلانه از طرح­های مردمی است که توسط سازمان های مردم نهاد (ngoها) اجرا می­گردد و  سازمان­ حفاظت محیط زیست نیز آن را حمایت می­نماید. هدف این طرح، احیاء رویشگاه­های جنگلی کشور، شناخت و حمایت از گونه ­های گیاهی بومی در معرض خطر، آشنایی با روش کاشت آنها، تازه نگه داشتن عرصه ­های جنگلی و مرتعی کشور، معرفی جایگاه واقعی و نقش مردم به خصوص جوامع محلی در احیاء و نگهداری و حفاظت از تنوع زیستی، حرکت به سمت معیشت جایگزین و توسعه پایدار گردشگری طبیعت محور می­ باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه