به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر محمدرضا آذربایجانی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان تاکستان در گفتوگو شاخص نیوزاظهار کرد: با توجه به گزارشهایی از دامپزشکی تاکستان، یک واحد غیر مجاز مرغ تخمگذار تجاری در منطقه خورهشت شناسایی شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص نیوز,وی افزود: بلافاصله کارشناسان این اداره به محل عزیمت نموده و نسبت به بررسی موضوع اقدام کرده و پس از تنظیم صورتجلسه، نمونه برداری برای انجام آزمایشهای مربوطه انجام شد .
,این مسوول تشریح کرد: پس از ۲ نوبت کارشکنی صاحب مرغداری نهایتا” کلیه مرغهای مذکور با همکاری مامورین کلانتری یحیی آباد و با حضور یگان امداد فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان تاکستان با در نظر گرفتن چارچوب قانونی و شرایط بهداشتی به کشتارگاه مرغ آبیک اعزام و کشتار شد .
,آذربایجانی بیان کرد: این اداره برای حفظ سلامت و برقراری امنیت زیستی و حمایت از سرمایهگذاران قانونی ( مرغداران دارای پروانه ) از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد و با تمام توان و قاطعیت کامل با متخلفین و تهدیدکنندگان این امر برخورد قانونی را به عمل خواهد آورد.
,این مقام مسئول ضمن تقدیر از همکاری مسئولین قضایی و نیروی انتظامی در برخورد با متخلفین به مدیران واحدهای پرورش طیور توصیه کرد با عنایت به شروع فصل سرما ضوابط بهداشتی- قرنطینهای را در واحدهای تحت پوشش رعایت نمایند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه