logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون هماهنگ‌کننده ناجا در شهرکرد:

نیروی انتظامی با برهم‌زنندگان نظم و امنیت جامعه به شدت برخورد می‌کند

نیروی انتظامی با برهم‌زنندگان نظم و امنیت جامعه به شدت برخورد می‌کند
معاون هماهنگ‌کننده ناجا مقابله با اخلال‌گران برای برقراری امنیت در جامعه را دومین اولویت نیروی انتظامی عنوان و گفت: پلیس با اخلال‌گرانی که قصد بر هم زدن نظم و امنیت جامعه را دارند به شدت برخورد می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ ایوب سلیمانی معاون هماهنگ‌کننده ناجا امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نیروی انتظامی به‌عنوان یک سازمان عظیم نیازمند پایش و نظارت دائمی از رده‌های مأموریتی در راستای اهداف سازمانی است و این یکی از دلایل سفر به این استان است.

وی از ارائه ۸ هزار و ۹۰۰ نوع خدمت توسط نظام جمهوری اسلامی به مردم خبر داد و اضافه کرد: بیش از یک هزار ۶۰۰ خدمت توسط نیروی انتظامی به مردم انجام می‌شود.

سلیمانی ادامه داد: تمامی شئونات مردم به نحوی با نیروی انتظامی مرتبط است و درواقع نیروی انتظامی پرچم‌دار خدمت به مردم در نظام جمهوری اسلامی است.

وی با اشاره به اینکه برخی از نقاط کشور دچار مشکل هستند و بنابراین نیاز به مراقبت بیشتری دارند افزود: در همین راستا نظارت فراگیر از همه شهرها در دستور کار قرار دارد و در نظارت‌ از استان‌ها تصمیمات لازم برای بهبود شرایط گرفته و اجرا می‌شود.

معاون هماهنگ‌کننده ناجا خاطرنشان کرد: کاهش تلفات جاده‌ای اولویت‌های نیروی انتظامی بوده و این مطالبه‌ایی است که از سوی مقام معظم رهبری مطرح شده است.

سلیمانی با اشاره به اینکه با دو برابر شدن جاده‌ها و خودروها در کشور، تلفات جاده‌ای به نیم کاهش یافته یادآور شد: بیشتر جاده‌های چهارمحال و بختیاری کوهستانی بوده و از همین رو سامان‌دهی آن‌ها نیازمند همکاری بین‌بخشی میان ارگان‌ها است که خوشبختانه شاهد همکاری خوبی هستیم .

معاون هماهنگ‌کننده ناجا از عملکرد قابل قبول نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری در یکسال گذشته خبر داد و بیان داشت: این استان دارای خصوصیات منحصر به فرد است و در همه مقاطع نظام جمهوری اسلامی همراهی خوبی داشته است.

وی یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های نیروی انتظامی را حفاظت از مرزهای کشور دانست و عنوان داشت: با جانفشانی‌های خدمت‌گذاران مردم در نیروی انتظامی علی‌رغم تلاش‌های دشمن برای ایجاد ناامنی، موفق نبوده است و پلیس در مرزهای کشور در حال نزدیک شدن به نقطه مناسب بازدارندگی است.

سلیمانی مقابله با اخلال‌گران برای برقراری امنیت در جامعه را دومین اولویت نیروی انتظامی عنوان و تاکید کرد: پلیس با اخلال‌گرانی که قصد بر هم زدن امنیت جامعه را دارند به شدت برخورد می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز؛,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه