logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مسئول بسیج دانشجویی خراسان جنوبی:

حل بسیاری از مشکلات فرهنگی جامعه در گرو وحدت بیشتر حوزه و دانشگاه است

حل بسیاری از مشکلات فرهنگی جامعه در گرو وحدت بیشتر حوزه و دانشگاه است
مسئول بسیج دانشجویی خراسان جنوبی اظهارداشت: اگر مسئولین حوزه و دانشگاه سعی کنند برای رسیدن به اهداف بلند انقلاب و اسلام به وحدت برسند بسیاری از مشکلات فرهنگی جامعه حل خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوذر صلاحی مسئول بسیج دانشجویی خراسان جنوبی  در گفتگو با دانشجوپرس اظهار داشت:  ما از وحدت حوزه و دانشگاه انتظار وحدت در شکل ظاهری و هم شکل شدن را نداریم؛ بلکه با توجه به بیان رهبر فرزانه انقلاب که وحدت بین حوزه و دانشگاه را وحدت در هدف دانستند اگر مسئولین این دو مجموعه مهم، فقط به همین نکته توجه کنند و سعی کنند برای رسیدن به اهداف بلند انقلاب و اسلام به وحدت برسند بسیاری از مشکلات فرهنگی جامعه حل خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجوپرس ,  ,

 

,

وی با بیان اینکه جلسات فکری بین دانشجویان و طلاب متاسفانه زیاد نیست و غیر از مسئولین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و برخی اساتید که احیانا روحانی هستند ارتباط و تعامل چندانی بین روحانیت و دانشگاه نیست، افزود: ارتباط دانشگاه با حوزه نیز ضعیف است البته صرف معاشرت و ارتباط اگرچه خوب است اما هدف واقعی وحدت حوزه و دانشگاه را محقق نمی کند و باید به دنبال برنامه های مستمر و هدفمند باشیم.

,
 
,
مسئول بسیج دانشجویی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه فضای مجازی به رغم همه آسیب‎های متصور از فرصت‌ها و ظرفیت‌های قابل توجه امروز است که دانشجویان و طلاب در سایه وحدت حوزه و دانشگاه می‌توانند به راحتی به پاسخ گویی شبهات و سوالات همسالان خود بپردازند که البته کارهای خوبی انجام شده اما اصلا کافی نیست، افزود: وقتی رهبر انقلاب به جوانان اروپا نامه می نویسند؛ طلاب و دانشجویان می بایست با همکاری و تلاش مجاهدانه این پیام ارزشمند و بیدار کننده را به همه انسانها خصوصا جوانهای بیدار عالم برسانند.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه