اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

وجود ۲۰۰۰ روایت مهدوی در کتب اهل سنت و شیعه/داعش با جنایات خود قصد مخدوش کردن چهره اسلام را دارد

وجود ۲۰۰۰ روایت مهدوی در کتب اهل سنت و شیعه/داعش با جنایات خود قصد مخدوش کردن چهره اسلام را دارد
مدیر کل بنیاد مهدویت استان سیستان و بلوچستان گفت: داعش با جنایات خود در منطقه قصد دارد چهره مکتبی اسلامی را در دنیا خراب کند و مهدویت مسیحی را علیه مسلمانان متحد کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شستون؛ کارگاه مهدویت با حضور موسی شهرکی مدیرکل بنیاد مهدویت استان سیستان و بلوچستان، محمد رضا ریگی سرپرست مجتمع آموزش عالی، حجت الاسلام و المسلمین شهاب میرزایی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در مجتمع، محمد اسحاق جهانتیغ رئیس بنیاد مهدویت سراوان و جمعی از اساتید و کارکنان در مجتمع آموزش عالی شهرستان سراوان برگزار شد.

در این کارگاه موسی شهرکی مدیر کل بنیاد مهدویت استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مهدویت در اسلام جایگاه خاص خود را دارد و وظیفه حاکمیت سیره نبوی در کل دنیا را بر عهده خواهد داشت، گفت: مهدویت نقطه وحدت بین شیعه و سنی است.

وی با بیان اینکه دو هزار روایت در کتب شیعه و سنی در خصوص مهدویت وجود دارد و در حدود 300 آیه در قرآن به مهدویت اشاره دارند، افزود: عده انگشت شماری از افراد، مهدویت را انکار می کنند که توسط علما رد شده اند.
 
مدیرکل بنیاد مهدویت سیستان و بلوچستان از عترت و نسل حضرت زهرا بودن، هم نام و داشتن شمایل ظاهری پیامبر (ص)، نزول حضرت عیسی (ع)، رفاه و آسایش عمومی و بی نیازی مردم را از جمله ویژگی های ظهور حضرت مهدی (عج) عنوان کرد و یاد آور شد: پیدایش و گسترش اسلام با پیامبر (ص) شروع و با ظهور امام زمان (عج) تکمیل و حاکم بر دنیا می شود.
 
وی در ادامه تاکید کرد: مسلمانان این افتخار را دارند که مهدویت حکومت جهانی دارد و مختص به شیعه و سنی نیست و پیروان امام مهدی (عج) هم باید دیدگاه جهانی نسبت به این موضوع داشته باشند.
 
شهرکی اذعان داشت: داعش با جنایات خود در منطقه قصد دارد چهره مکتبی اسلامی را در دنیا خراب کند و مهدویت مسیحی را علیه مسلمانان متحد کند.
 
وی با بیان اینکه یهود و نصارا میلیارد ها تومان جهت نهادینه کرد مهدیت مسیحی هزینه می کنند و دغدغه این موضوع در قلب آنها رخنه کرده، اظهار کرد: همه اقشار جامعه و مسلمانان باید دغدغه مهدویت را داشته و در این زمینه از هیچ تلاشی فروگذاری نکنند.
 
مدیر کل بنیاد مهدویت استان سیستان و بلوچستان نداشتن مستند و فیلم های مهدوی برای معرفی امام مهدی (عج) در جوامع اسلامی را یکی از آسیب های سینما دانست و بیان کرد: دانشگاه ها، علما و روحانیون باید برای ظهور شرایط را محیا کنند.
 
وی پر شدن زمین از ستم، نا امنی در خانواده ها، حاکمیت افراد فاسق و فاسد بر دولت ها، نفوذ زنان در حکومت ها، فرمانروایی کودکان، سرگردانی جوامع، تزلزل حکومت ها، از بین رفتن نام قرآن و اسلام، سردی عواطف انسانی، افزایش خانواده های بی سرپرست و افزایش فساد اخلاقی در جامعه را از ویژگی های قبل از ظهور حضرت مهدی (عج) دانست وگفت: مدیریت جنگ و ایجاد وحشت در دل دشمنان یکی از ویژگی های بارز جنگ سیف است که حضرت مهدی (عج) انجام خواهد داد.

انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شستون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه