logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سازمان هواشناسی اعلام کرد

کاهش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی از ساعاتی دیگر

کاهش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی از ساعاتی دیگر
سازمان هواشناسی اعلام کرد: براساس تحلیل آخرین داده‌ها و نقشه های پیش یابی امروز با توجه وزش باد از غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی تهران، کرج و اراک کاسته می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  احد وظیفه مدیر کل پیش بینی و هشدار هواشناسی با اشاره به تحلیل آخرین داده ها و نقشه های پیش یابی هواشناسی گفت: اوایل وقت امروز در مناطقی از خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات البرز شرقی ابرناکی وبارش پراکنده پیش بینی می شود، از بعد از ظهر امروز در شمال غرب، سواحل غربی خزر و و به تدریج در دامنه های البرز مرکزی نیز رگبار پراکنده باران و وزش باد رخ خواهد داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: روز شنبه در بخش هایی از شمال غرب کشور بارش پراکنده وزش باد تداوم خواهد داشت، در مناطقی از شمال شرق و ارتفاعات البرز نیز رشد ابر وبارش پراکنده و وزش باد دور از انتظار نیست. روزشنبه وزش باد شدید جنویی دراستانهای گیلان، اردبیل، زنجان و نیمه شمالی آذربایجان شرقی پیش بینی می شود.

,

ور در پایان بیان کرد: از اواخر وقت روز شنبه یک سامانه بارشی جدیدی از سمت شمال غرب وارد کشور شده و در روز یکشنبه به تدریج شمال غرب، مناطقی از غرب و سواحل غربی دریای خزر را فرا می گیرد و سبب بارش باران وبرف و وزش باد در این مناطق می شود. روز یک شنبه در مناطق مرزی غرب کشور باد و گرد وخاک نیز دور از انتظار نیست.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه