اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

دعوت از مردم منطقه سیستان برای اهدای خون/ بیماران چشم انتظار هستند

دعوت از مردم منطقه سیستان برای اهدای خون/ بیماران چشم انتظار هستند
رئیس پایگاه انتقال خون زابل گفت: با توجه به نیاز به انواع گروه های خونی از خیران و مردم سیستان برای اهدای خون سالم دعوت به عمل می آید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فهیمه حسینی در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز داشت: با توجه به فرا رسیدن فصل سرما تعداد مراجعه کنندگان به پایگاه انتقال خون برای اهدای خون بسیار کاهش یافته و این موضوع سبب کمبود ذخیره خونی شده است‌.

وی با بیان اینکه ماهانه بیش از ۸۰۰ واحد خون توسط این پایگاه در سطح منطقه سیستان توزیع می شود، عنوان کرد: پایگاه انتقال خون وظیفه تامین خون بیمارستان ها و مراکز درمانی پنج شهرستان سیستان را بر عهده دارد.

حسینی اشاره کرد: در حال حاضر علاوه بر انواع بیماری ها از قبیل بیماران سوختگی، تصادفات، زنان و زایمان، دیالیز خون تعداد ۳۰۰ بیمار دیالیزی در منطقه از طریق پایگاه انتقال خون زابل تامین می شود.

رئیس پایگاه انتقال خون زابل خاطرنشان کرد: کمبود ذخیره خونی مشکلات بسیاری برای بیماران ایجاد می کند بنابراین از تمام مردم سیستان تقاضا می شود برای نجات جان بیماران نیازمند به خون اقدام کنند.

وی تاکید کرد: اهدای خون نه تنها برای اهداکنندگان مشکلی ایجاد نمی کند بلکه سبب اجر اخروی و تامین سلامت آنان نیز می شود چرا که با این عمل در حقیقت از بروز مشکلاتی از قبیل غلظت خون جلوگیری می کنند.

حسینی تصریح کرد: در زمان مواجه شدن با کمبود خون این نیاز از طریق مرکز استان مرتفع می شود اما این روزها در مرکز استان نیز به دلیل کم شدن تعداد اهدا کنندگان به دلیل برودت هوا مشکلاتی به وجود آمده که در این راستا انتظار می رود مردم نوع دوست و فهیم سیستان و بلوچستان با مراجعه به پایگاه های انتقال خون این کمبودها را رفع کنند.

وی با بیان اینکه مردان سالی چهار بار و بانوان نیز سالی سه بار می توانند خون خود را اهدا کنند، تاکید کرد: اهدای خون سالم اهدای زندگی سالم است بنابراین چه سعادتی بالاتر از اینکه با اهدای خون خود جان بیماران را نجات بخشیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه