logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با فرا رسیدن زمستان؛

حواله سوخت بین ۱۹۰ مسجد و مرکز قرآنی توزیع شد/ ۱۳۰ هیئت مذهبی در انتظار دریافت سوخت

حواله سوخت بین ۱۹۰ مسجد و مرکز قرآنی توزیع شد/ ۱۳۰ هیئت مذهبی در انتظار دریافت سوخت
رئیس اداره تبلیغات اسلامی زابل گفت: اداره تبلیغات اسلامی زابل بین ۱۹۰ مسجد، حسینیه و مراکز قرآنی در آستانه فصل سرما حواله نفت توزیع کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین محسن عارفی در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز داشت: با توجه به سرمای شدید منطقه سیستان و گستردگی مساجد، حسینیه ها و مراکز قرآنی حواله سوخت بین مراکز قرانی و مساجد شهرستان زابل توزیع شد تا مومنان خداجوی با سرما در این مراکز مواجه نشوند.

وی افزود: علیرغم نیاز شدید به سوخت برای گرم نگه داشتن این مراکز تنها ۱۰۸ هزار لیتر نفت سفید تخصیص یافته که نیازمند افزایش و حمایت بیشتر مسئولین می باشد.

حجت الاسلام عارفی خاطرنشان کرد: ۱۳۰ هیئات مذهبی تا کنون موفق به دریافت سهمیه نفت نشده اند که با پیگیری های فرماندار زابل و همکاری شرکت نفت امید داریم تا روزهای آینده نیز تخصیص یابد.

رییس تبلیغات اسلامی زابل در ادامه به برگزاری جلسه توجیهی حمایت محتوایی و مالی از برنامه های روحانیون مساجد و مدارس منطقه سیستان اشاره و تصریح کرد: جلسه توجیهی حمایت محتوایی و مالی از برنامه های روحانیون مساجد و مدارس منطقه سیستان با حضور روحانیون و ائمه جماعات مساجد منطقه سیستان برگزار شد.

وی اضافه کرد: این جلسه با هدف پشتیبانی از طرحها و دغدغه‌های روحانیون فعال و جذب جوانان و نوجوانان به پایگاه‌های انسان ساز مساجد و آشنایی با معارف دینی و انقلابی تشکیل شد.

حجت الاسلام عارفی اذعان داشت: معاونت تعلیم و تربیت سپاه سلمان با همکاری ائمه محترم جمعه و روسای ادارات اسلامی منطقه سیستان در نظر دارد تعدادی از مبلغین و روحانیون فعال مساجد را به صورت هدفمند با روشهای نوین و جذاب فرهنگی آشنا و با حمایت برنامه ای، مالی و امکاناتی بر پویایی مساجد، محلات و کاهش آسیب های اجتماعی بیفزاید.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه