logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

کارشناس مسائل سیاسی:

انقلاب اسلامی وام دار هیچ حزب و جناحی نیست/حنای فتنه گران ۸۸ در روز ۹ دی رنگ باخت

انقلاب اسلامی وام دار هیچ حزب و جناحی نیست/حنای فتنه گران ۸۸ در روز ۹ دی رنگ باخت
یک کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به این که خروش پر شور مردم در روز 9 دی باعث شد تا فتنه‌گران متوجه شوند که حنای‌شان دیگر حتی نزد حامیان‌شان رنگی ندارد، گفت: حماسه 9 دی ثابت کرد که این انقلاب برای دوام و بقای خود وام دار هیچ حزب و جناح و یا افراد خاصی نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمد علی عدنانی در گفتگو با کلار، اظهار داشت: امروز اگر چه هشت سال از فتنه 88 گذشته اما "9 دی" به عنوان نماد روزی که همه مردم در حمایت از قانون اساسی، مقدسات، منافع ملی و امنیت ملی و وحدت ملی ایستادند در تاریخ ماندگار شد.

عدنانی اضافه کرد: بزرگداشت یوم الله 9 دی باعث می شود تا هیچ شخص و جریانی دیگر به فکر شورش در برابر آرای مردم و قانون اساسی نباشد.

وی گفت: 9 دی روزی است که شورش عظیم فتنه گران علیه جمهوریت و اسلامیت نظام شکست خورد و شکست فتنه ۸۸ همانند تشکیل جمهوری اسلامی و در همان راستا امری فرخنده و مبارک است که اگر بزرگ داشته نشود چه بسا زحماتی که برای انقلاب کشیده شده است آثار و برکات آن را به راحتی فراموش کنیم و به حفظ آن اهتمام لازم را نداشته باشیم.

عدنانی ضمن بیان این که در روز 9 دی حامیان یک نامزد به خیابان نیامدند، گفت: در روز 9 دی مردم با ذائقه‌های متفاوت فکری و سیاسی با آمدن به خیابان ها پاییندی همگان به قانون را مطالبه کردند.

انقلاب اسلامی وام دار هیچ حزب و جناحی نیست

وی با بیان این که 9 دی یک مناسبت حزبی نیست بلکه حقیقتا یک یوم الله است، گفت: 9 دی ثابت کرد که این انقلاب برای دوام و بقای خود وام دار هیچ حزب و جناح و یا افراد خاصی نیست.

این کارشناس مسائل سیاسی افزود: حماسه 9 دی ثابت کرد که این انقلاب متعلق به مردم است و هرکسی در مقابل این انقلاب بایستد چه دوست چه دشمن با مشت محکم ملت ایران مواجه خواهد شد.

عدنانی ادامه داد: در فتنه سال 88 مردم به خوبی دریافتند که فتنه گران پای خود را از حریم یک نامزد انتخاباتی فراتر گذاشته‌اند و گام در مرحله براندازی و عقده‌گشایی در برابر جمهوری اسلامی برداشته‌اند و در این مسیر از هتک حرمت به قانون اساسی، جایگاه ولی فقیه، عاشورای حسینی و خدشه به منافع ملی، امنیت ملی و وحدت ملی ابا ندارند.

تحمیل تحریم ها علیه ایران برای حمایت از فتنه گران 88

وی با بیان این که در سال 88 مردم چنگ و دندان و نیشخند دشمنان ایران اسلامی از فتنه و تلاش‌ برای حمایت از فتنه‌گران با تحمیل تحریم‌ها و فشارهای بی‌سابقه و بی‌تفاوتی و بی‌خیالی فتنه‌گران و اصرارشان به طی مسیر خائنانه فتنه را می دیدند، گفت: مردم دیگر نمی‌توانستند بپذیرند این اقدام در جهت احقاق حق، خدمت به مردم یا حتی خدمت به کسانی باشد که به آنها رأی داده‌اند.

حنای فتنه گران در روز 9 دی رنگ باخت

عدنانی همچنین گفت: در روز 9 دی مردم از ذائقه‌های سیاسی خود گذشتند و حول محور منافع ملی و قانون اساسی و ولایت فقیه و بیرق امام حسین(ع) جمع شدند و این خروش پر شور باعث شد تا فتنه‌گران متوجه شوند که حنای‌شان دیگر حتی نزد حامیان‌شان رنگی ندارد و ساکتان فتنه نیز بفهمند که دیگر مهی برای پرسه در آن وجود ندارد.

عدنانی افزود: حماسه 9 دی نه تنها برای فتنه‌گرانی که با بی‌ظرفیتی در برابر رأی مردم شورش کردند پیامی قاطع داشت بلکه هشداری هم بود برای همه کسانی که در آینده بخواهند در برابر رأی مردم بایستند و از بدعت خطرناک سران فتنه تبعیت کنند.

تلاش برخی ازجریان ها برای پوشاندن قباحت فتنه

این فعال سیاسی با اشاره به این که در کشور جریانات بی‌ظرفیتی داریم که همواره به غیر از راه قانونی و صحیح دوست دارند از گزینه‌های غیرقانونی و فتنه‌گرانه علیه حاکمیت و آرای مردم در آنجا که به نفعشان نباشد استفاده کنند، تصریح کرد: بدیهی است این جریانات می‌کوشند قباحت فتنه را بپوشانند و خیانت فتنه‌گران را یا در حد همان رقابت قبل از انتخابات توجیه کنند!

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلار,
,
,
,
,
,
,
,
, انقلاب اسلامی وام دار هیچ حزب و جناحی نیست, انقلاب اسلامی وام دار هیچ حزب و جناحی نیست,
,
,
,
,
,
,
,
, تحمیل تحریم ها علیه ایران برای حمایت از فتنه گران 88, تحمیل تحریم ها علیه ایران برای حمایت از فتنه گران 88,
,
,
,
, حنای فتنه گران در روز 9 دی رنگ باخت, حنای فتنه گران در روز 9 دی رنگ باخت,
,
,
,
,
,
, تلاش برخی ازجریان ها برای پوشاندن قباحت فتنه, تلاش برخی ازجریان ها برای پوشاندن قباحت فتنه,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه