logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

سیاسی کاری در انتصاب فرماندار تفت بر همه چیز می چربد!

سیاسی کاری در انتصاب فرماندار تفت بر همه چیز می چربد!
چرا تنها فرماندار دولت روحانی در یزد که پای حیثیت اصلاح طلبان این استان ایستاد و امثال کنسرت، جشن سده، انتخاباتی با مشارکت 150 درصدی با رای نزدیک به 90 درصد روحانی و .... را برگزار و مدیریت کرد. این چنین از سوی اصلاح طلبان تفتی و یزدی مورد هجمه قرار می گیرد و تهدید می شود و ناچار استعفا را با دست خود به استاندار تحویل می دهد؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح تفت، از آنکه حمایت های اقشار مختلف مردم تفت از فرماندار تفت بالا گرفت و ابقای «محمود زارع رشکوئیه» قطعی شد؛ اصلاح طلبان تفتی که هیچگاه دلایلی منطقی برای اقدامات خود نداشته و ندارند و منافع حزبی خود را مقدم بر هر چیز دانسته و تحقق آن را با فشار سیاسی، هیاهو و ایجاد فضای دوقطبی دنبال می کنند با فشار به معاون سیاسی استاندار و دست گذاشتن روی پاشنه آشیل استاندار جدید یزد مبنی بر حمایت صریح وروشن از خط و ربط های سیاسی خواستار تغییر ناطق و انتصاب «محمد محامدی» در سمت فرمانداری تفت شده اند.

فشارهای حزبی و وام دار بودن معاون سیاسی استاندار به برخی و عدم توجه استاندار یزد به وضعیت فعلی شهرستان تفت باعث شد تا تصمیم تغییر فرماندار تفت عجولانه تر دنبال شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح تفت,
,
,

اما مواجه حوزه سیاسی استانداری یزد با حمایت های ائمه جمعه، اصحاب رسانه، نماینده مردم تفت و میبد و اقشار مختلف مردم تفت از ابقای فرماندار فعلی تفت باعث شد تا فشارهای استانداری یزد بر رویِ شخصِ ناطق معطوف شود تا با دست خود بنویسد و پست فرمانداری را تحویل دهد.

فشارهای شدید سیاسی و البته تهدیدهایی نظیر اینکه اگر ناطق خود کناره گیری نکند بعد از فرمانداری سمتی بالاتر از یک کارشناس نخواهد داشت باعث می شود تا ناطق که چند سالی تا بازنشستگی بیشتر فاصله ندارد؛ تسلیم شده و عطای فرمانداری تفت را به لقایش ببخشد!

از آنجاکه فاتحه دولتی که پول تامین گاردیل برای جاده ای مانند ده بالا را ندارد و بودجه کشور را با ارتزاق از جیب مردم تنظیم می کند باید خواند! برای نگارنده تفاوتی چندانی نمی کند که فرماندار تفت ناطق باشد یا محامدی یا هر فرد دیگری؛ هرچند که سنگ تمام ناطق برای اصلاح طللبان تندرو دلیل کافی ای است که دلبند ماندن و یا رفتن ناطق نباشیم.

  لکن اولویت پیشرفت و توسعه تفت است(چیزی که اصلاح طلبان تفتی بویی از آن نبرده اند!) و ابقای ناطق می تواند روند همگرایی و پیشرفت فعلی تفت را تحکیم و تسریع کند.

,
,
,
,
,
,
,

اما اینکه، ناطق تنها فرماندار دولت روحانی در یزد که پای حیثیت اصلاح طلبان این استان ایستاد و امثال کنسرت، جشن سده، انتخاباتی با مشارکت 150 درصدی با رای نزدیک به 90 درصد روحانی و .... را برگزار و مدیریت کرد. این چنین از سوی اصلاح طلبان تفتی و یزدی مورد هجمه قرار می گیرد و تهدید می شود و ناچار استعفا را با دست خود به استاندار تحویل می دهد، نشان دهنده چیزی جز اوج رذالت اصلاح طلبان یزدی و تفتی نیست.

وهمچنین جناب محامدی باید بداند که اینگونه تلاش برای گرفتن یک پست و پیروی چشم و گوش بسته از اطرافیان به مانند آتش زیر خاکستری است که دیر یا زود به جهنمی تبدیل خواهد شد و همه چیز که کوچکترین آن حزب و جناح است را می سوزاند.

بماند که نتیجه قضاوت مردم درباره این مدل برخوردها و دوگانگی ها با افرادی که دولت دوازدهم بخش اعظم رای خود را مدیون آن هاست، در بزنگاه های چون انتخابات مشخص خواهد شد.

امیدواریم تا دیر نشده، استاندار جدیدالورود یزد متوجه شود که با سپردن انتصابات به دست طالبی سرنوشتی بهتر از میرمحمدی در انتظارش نیست و پس از پایان مسئولیتش سخنی جز این نخواهد داشت که در انتصاب مدیران «تحت فشار» بودم.

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه