logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر کل صدا سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد خبرداد:

آمادگی کامل صدا و سیمای مرکز استان برای پوشش برنامه های حماسه 9 دی

آمادگی کامل صدا و سیمای مرکز استان برای پوشش برنامه های حماسه 9 دی
مدیر کل صدا سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای پوشش مناسب برنامه های این روز حماسی، ده ها آیتم متنوع در بخش های مختلف صدا، سیما، خبر و فضای مجازی در نظر گرفته شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بویرخبر؛ مدیر کل صدا سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای پوشش مناسب برنامه های این روز حماسی، ده ها آیتم متنوع در بخش های مختلف صدا، سیما، خبر و فضای مجازی در نظر گرفته شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بویرخبر,

 

,

یوسف افشارنیا افزود: علاوه بر پخش زنده مراسم روز 9 دی در مصلی امام خمینی ( ره) از تلویزیون ، برناهای دیگری از روز 7 دی ماه در بخش های مختلف از جمله تیزر، زیر نویس، 3 میزگرد تلویزیونی، موسیقی و سرود حماسی، پخش فیلم های سینمایی و مستند متناسب با این روز و پرداخت در برنامه برند شبکه دنا از جمله شویل دنا و خانه مهر در نظر گرفته شده است.

,

 

,

وی گفت: در رادیو نیز علاوه بر پخش زنده این مراسم دهها برنامه متنوع 3 روز از قبل 9 دی در نظر گرفته شده است که تولید مستند فاخر به مدت 30 دقیقه و ارسال به ستاد جهت پخش از مراکز، طراحی و تولید 10 آنونس و وله صوتی، جانمایی سه برنامه سخنرانی تحلیلی متناسب با موضوع در روزهای 7و8و 9 دی در کنداکتور پخش، بارگذاری تصاویر، عکس ها و گرافیک متناسب با موضوع در رادیو نما، پخش کلام مقام معظم رهبری با موضوع 9 دی در اوقات طلایی، پرداخت در برنامه های برند رادیو از جمله سلام بامدادی، بهون مهر، پسیناپسین، پیام استان و شومه به تعداد 12 برنامه 5 دقیقه ای اشاره کرد. 

,

 

,

افشار نیا در ادامه گفت: در حوزه خبر نیز ضمن پوشش کامل مراسم روز 9 دی در مناطق مختلف استان، بیش از 10 گزارش تحلیل نیز از 7 دی ماه تولید و پخش می کند که در میان مصاحبه با نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، ائمه جمعه، شخصیت فرهنگی و سیاسی و افراد تاثیر گذار استان می توان اشاره کرد .

,

 

,

مدیر کل شبکه دنا افزود: امسال با راه اندازی معاونت فضای مجازی در رسانه استانی در این حوزه نیز از یک هفته قبل از مراسم 9 دی برنامه متنوع در نظر گرفته شده که تولید 10 اینفوگرافیک با رویکرد محلی استان و تولید یک موشن گرافیک ، اطلاع رسانی مراسم 9 دی در مرکز استان در فضای مجازی از جمله این آیتم ها است .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه