logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

پرواز ایران ایر و پویا در آسمان زادگاه خورشید ایران/ برقراری پرواز در فرودگاه سراوان تا دهه فجر امسال

پرواز ایران ایر و پویا در آسمان زادگاه خورشید ایران/ برقراری پرواز در فرودگاه سراوان تا دهه فجر امسال
با پیگیری های نماینده شهرستان های سراوان، سیب و سوران و مهرستان، برقراری پرواز در فرودگاه سراوان تا دهه فجر امسال انجام می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شستون، کانال تلگرامی رسمی محمد باسط درازهی نماینده مردم شهرستان های  سراوان، سیب و سوران و مهرستان نوشت، نماینده سراوان به همراه وحید امرا رئیس فرودگاه سراوان با دهقان معاون رئیس سازمان هواپیمایی کشور، شرفبافی مدیر عامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، محمدی بخش مدیر عامل شرکت هواپیمایی پویا و اسفندیاری قائم مقام مدیر عامل شرکت فرودگاههای کشور در خصوص برقراری پرواز های فرودگاه شهرستان به نقاط مختلف کشور دیدار کرد.
  در ادامه این متن آمده است، در این دیدارها مسئولان مربوطه قول مساعد جهت برقراری پرواز در مسیر های تهران -زاهدان - سراوان و بلعکس و مسیر بندر عباس -زاهدان - سراوان و بلعکس توسط هواپیمایی  ایران ایر و هواپیمایی پویا تا ‌دهه فجر امسال را دادند.
همچنین امینی معاون وزیر راه و شهرسازی دولت یازدهم در سفری که در خرداد ماه به سراوان داشت از اختصاص هواپیمای کوچک ATR به فرودگاه شهرستان سراوان خبر داده و‌ گفته بود برای دریافت 20 فروند هواپیمای کوچک انعقاد قرارداد شده و در صورت تحویل آنها یک هواپیما درفرودگاه سراوان پرواز خواهد کرد.
مولوی سید عبدالصمد ساداتی امام جمعه اهل سنت سراوان هم در گفت و گویی که دهم اسفند سال گذشته با شستون داشت، گفته بود دولت یازدهم برای راه اندازی مجدد فرودگاه  چندین بار وعده داده است اما در مدتی که از عمر دولت یازدهم گذشت، حتی یک‌پرواز مسافربری هم در این مکان برای مردم انجام نشده است.
فرودگاه سراوان  با حضور رییس سازمان هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، نماینده ولی فقیه و استاندار در ۱۴ آذر سال ۸۶ با اعتبار اولیه ۱۶ میلیارد ریال افتتاح و به بهره برداری رسید.
همچنین در هفته دولت سال ۱۳۸۱ سالن های ورودی و خروجی این فرودگاه نیز افتتاح شد.
سید محمود داودی مدیر کل فرودگاه های سیستان و بلوچستان در بازدیدی که ظهر دوشنبه ۶ دی ماه سال ۸۹ از فرودگاه سراوان داشت، فعال شدن فرودگاه سراوان را با توسعه باند امکان پذیر بیان کرد که آن هم نیازمند اعتبار زیادی است که برای تأمین آن باید از کمسیون ماده ۳۲ قانون برنامه چهارم توسعه مجوز های لازم گرفته شود.
وی گفته بود که طول باند این فرودگاه دو هزار و ۲۵۰ متر و عرض آن ۵۵ متر است  که به علت تکمیل نشدن روکش باند و نبود ظرفیت کافی برای توسعه آن، فعالیت فرودگاه به تأخیر افتاده است.
علی ای حال راه اندازی مجدد فرودگاه شهرستان سراوان یکی از آرزوی های چندین ساله مردم این خطه از کشور است که مسئولین بارها وعده راه اندازی مجدد آن را به مردم داده اند اما تا کنون این وعده محقق نشد و باید منتظر ماند و دید آیا تا ایام الله دهه فجر پروازهای این فرودگاه مجدد برقرار می شود یا خیر؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , شستون, ,
,
,
, شستون,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه