logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرماندار ویژه ری:

مسئولان استانی حق‌آبه‌ شهرستان‌ها را عادلانه توزیع کنند

مسئولان استانی حق‌آبه‌ شهرستان‌ها را عادلانه توزیع کنند
فرماندار ویژه شهرستان ری گفت: حق‌آبه‌ رودخانه های کرج و کن عادلانه توزیع نشده و کشاورزان ورامین سهم بیشتری از آن می برند که این بی عدالتی ها باید جبران شود و به کشاورزان ری نیز تعلق بگیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به‌نقل از پایگاه خبری تحلیلی آفتاب ری، هدایت الله جمالی پور فرماندار ویژه شهرستان ری در جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان ری که با حضور خلیل آبادی عضو شورای شهر تهران، ری و تجریش و مسئولان استانی و شهرستانی در حوزه منابع آب که در سالن جلسات فرمانداری ری برگزار شد،اظهار داشت: حق‌آبه‌ ها حق همه مردم است و باید عادلانه بین شهرستان ها توزیع شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به‌نقل از پایگاه خبری تحلیلی , آفتاب ری, آفتاب ری, ، , خلیل آبادی عضو شورای شهر تهران، ری و تجریش و مسئولان استانی و شهرستانی در حوزه منابع آب که در سالن جلسات فرمانداری ری برگزار شد،,

وی افزود: آب ری نیز به اندازه آب ورامین باید دغدغه مسئولان استانی باشد و کنترل و ساماندهی آب که سرمایه ملی است به صورت عادلانه انجام شود.

,

فرماندار ری با بیان اینکه ما نباید در کنار صدمتری تصفیه خانه، به آب محتاج باشیم، ادامه داد: بی عدالتی که در گذشته اتفاق افتاده و حتی همه حق‌آبه ها به ورامین تعلق می گرفت، باید جبران شود.

,

جمالی پور با اشاره به تامین حق‌آبه قانونی طبق ماده 18 قانون توزیع عادلانه آب اظهار داشت: باید طبق این قانون نسبت به پیگیری حق‌آبه های کشاورزی از محل طرح های فعال آبی در این شهرستان اقدام شود و از برداشت غیرقانونی از کانال های سرخه حصار و فیروز آباد جلوگیری شود.

, .,

وی تصریح کرد: کشاورزان شهرستان ری در خصوص آبیاری اراضی خود مشکلات جدی دارند مسئولان استان باید به فکر همه باشند تا مردم قبول کنند که کار به عدالت انجام می شود ما به دنبال سهم خواهی نیستیم به دنبال جبران بی عدالتی هستیم.

,

فرماندار ری در ادامه بیان کرد: برای انتقال آب سد فشافویه و تصفیه خانه جنوب تهران به اراضی کشاورزی این شهرستان باید میزان هزینه آن برآورد شود که تفاهمی با آقای عادل آذر رئیس دیوان محاسبات داشته باشیم و اقدامات لازم صورت بگیرد.

,

وی با اشاره به فاضلابی که از تهران به سمت ری هدایت می شود، گفت: بخش عمده ای از اراضی ری از این آب ها مشروب می شوند و لذا باید فکر اساسی و ریشه ای برای سالم سازی آب ها به واسطه تصفیه صورت بگیرد.  

,

 فرماندار ری تاکید کرد: این جلسات باید نتایج خوبی در پیشبرد اهداف توسعه پایدار شهرستان در حوزه مرتبط با آب کشاورزی، محیط زیست و سلامت داشته باشد و پروژه ساماندهی آبهای جنوب تهران با هدف رفع مشکلات آلودگی آبهای سطحی وارده به حوزه ری به انجام برسد.

,

انتهای پیام/ 

, انتهای پیام/ ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه